Első babátok érkezése után éreztétek azt, hogy mennyivel könnyebb volt az életetek nélküle?
Nálam nem vizválasztok a gyerekek.
Gyermek elott az eletem fobb vonalakban, nehéz pártalálás, kegyetlen szakitasok, de titanic/bonny es clyde tipusu emlékek, ugrálás egyik rossz melohelyrol a masik rosszba, egy ev alatt atlagosan 5-7 munkahelyem volt, hol itthon, hol kulfoldon, stb
Gyerekek utan, nincs parkapcsolati mizeria, gyötrelmek, de filmbe illo élmények sem, lehetetlen lenne munkahelyeket dobalni, költözni osszevissza mint anno, de cserébe egy munkahelyen/egy lakasban vagyok evek ota.
Az erzelmi allapotom kb detto ugyanaz mint gyerekek elott. Hol fent hol lent, néha ketsegbeesve, neha reménykedve, neha boldogan. Mondhatni minden ugyanaz, csak a háttérkép más. Habár kicsit nyugodtabb is, hogy Nincsenek szélsőségek az életemben. Pl drámák, vagy hatartalan boldogsag vagy szenvedes, utazás költözes az ismeretlenbe, stb, egyfalyta lecsendedult stagnálás, de belul az erzelmek kb ugyanazok mint korabban
Egy pelda, kb annyi valtozott, hogy nem azon idegeskedek hogy kulfoldre lekesem a vonatot, hanem hogy pl kiontotte a gyerek a csapba a (nekem)méregdrága mososzerem.
De szoval ugyanazokat élem meg ma is mint gyerek elott.legyen az akár negativun vagy pozitivum, vagy barmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!