Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 vagy 4 kerekű babakocsit...

3 vagy 4 kerekű babakocsit ajánlanátok? Azt hallottam hogy a 3 kerekű nem olyan stabil? Egyébként a Quinny buzz-t néztem ki!

Figyelt kérdés
2010. jún. 3. 19:38
 1/5 anonim ***** válasza:
azt amit kineztel nemtudom milyen, de en is azt hallottam nagyon sokaktol hogy a 3 kereku nem tul stabil, de tol j dizajnok vannak, ennek ellenere nem praktikus, en igy hallottam sokaktol, koztuk kozlebbi ismerostol aki hamar tuladott rajta es vett 4 kerekut. nekem is olyan van es tok jol bevalt.
2010. jún. 3. 19:40
 2/5 anonim ***** válasza:

nekünk 3 kerekű red castle sport shop and jogg volt, össze sem lehet hasonlítani semmilyen más babakocsival. mint egy lufisúlyú terepjáró. teljesen tökéletes, mindenen átmegy, 1 kézzel könnyedén irányítható betonon is, és kiváló más terepeken is.

ha gagyi a babakocsi, akkor mindegy, hogy hány kerekű, így is, úgy is sz@r lesz. inkább a minőségre adj, ne a kerekek számára.

a quinny-t nem ismerem mennyire minőségi, ehhez nem tudok hozzászólni.

2010. jún. 3. 19:53
 3/5 anonim ***** válasza:
150 ezerért ne haragudj, de lehet is jó. Annyiért már használt autót is lehet venni.
2010. jún. 3. 21:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Quinny buzzunk van, szuper kocsi! A mózesben 7 hónaposan is kényelmesen elfért, a hordozót 9 hónapos koráig használtuk, még akkor is kényelmesen elfért menne, míg más hordozót 4-5 hónaposan kinőnek a babák mert kicsi. A sportrész is szuper kényelmes dönthető. Minden elem huzata mosható ha bukik vagy leeszi a baba, mindenhez van esővédő szélfogó szunyoghálo ami nyáron nagyon jól jön ha kint altatod a babát vagy tópartra mentek, darazsak szúnyogok ellen. Könnyű összecsukni kinyitni. Nem borul fel, igen izgő mozgó a lányom, de még csak meg se billen! Nagyon stabil. Én csak 3 kerekű kocsit vennék arra megy amerre akarom, nem kell emelni ha kanyarodni akarok, de ha megtolsz egy 3 kerekű és egy 4 kerekű kocsit magad is meglátod a különbséget.

A mózesünk türkizkék, a hordozó terrakotta fekete, a sport pink narancs. Igy mindig olyan mintha új kocsink lett volna:)

nyugodt szívvel ajánlom!

[link]

2010. jún. 3. 21:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekünk is háromkerekű van, de imádom, és egyszer sem éreztem még hogy nem lenne stabil, pedig egy éve használjuk. Egyébként Cam Cortina a márkája.
2010. jún. 4. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!