Túl sovány a kisfiam?
Kerdezd meg a gyerekorvost, es a vedonot!Ne foglalkozz massal!
Kulonben ha nem sir, akkor nincs gond! Szol o ha ehes!
A tapszereseke a nagyobb baba mert azok fel vannak fujva!
Eszik, alszik, nem sir, NINCS GOND!!!
Jo babazast!
Az én kisfiam 3090grammal, és 55 cm-el született.
4 hónaposan 5710gr. és 64 cm. volt.
Most 9 hónaposan 7600 gr. és 71 cm.
És TÁPSZERES!!!
Csak az előző válaszadónak üzenem, mindkét gyerekem tápszeres, és vékonyka! Egyáltalán nincs, és nem volt felfújva. Én inkább azt látom, hogy az anyatejes babák sokkal nagyobbak.
Egyébként ne foglalkozz vele, hogy másnak mekkora a babája, ez alkati kérdés is, hogy milyenek a szülők.
Azonkívül az én kisfiam 6 hónaposan már mászott, és felállt, azóta megy a bútorok mellett, állandóan mozog. Gondolom ezért is nem hízik nagyon.
A másik dolog amit írnék neked, hogy a lányomnál még én is aggódtam, hogy kisebb mint a többi baba. Aztán kb. 3 éves korukra összenőttek, azóta is teljesen normál testalkatú kislány, olyan mint a többiek.
Szóval, NYUGI! Ez nem verseny.
Sok boldogságot a kisfiadhoz.
Szia!
Nekem 4130 g és 55 cm-vel születtet a lányom, 4 hónaposan 6280g és 65 cm ,és ma 5 hónapos 6910 g és 68 cm tehát abszolut nem sovány a babácskád .
Teljesen tökéletes, az orvos úgy is jelezné ha nem látná kellőképpen megfelelőnek a súlyát. Mi már 4 hósan elkezdtük az anyatej mellé a gyümit, aztán meg a fözeléket orvos javaslatára.
Ne iddegeskedj ,nincs semmi probléma!
További boldog babázást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!