Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Túl sovány a kisfiam?

Túl sovány a kisfiam?

Figyelt kérdés
4 hónapos múlt a kisfiam. 65cm és 6200 gramm. Itt olyan nagy babákról olvasok, hogy már azt érzem, hogy a babám sovány. 52 cm és 3400 gramm volt amikor született, csak anyatejet kap.
2008. okt. 25. 17:31
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Biztos hogy nem az,szépen ütemesen fejlődik,de ha van is benne egy kis leállás,ha jókedvű,és nem fogy akor biztos minden rendben.Nem lehet minden baba hurkás,mindegyikük másképp fejlődik,hízik,van aki fél éves koráig nagyon aztán leáll,és van aki az elején indul be.
2008. okt. 25. 17:34
 2/6 anonim ***** válasza:
25%

Kerdezd meg a gyerekorvost, es a vedonot!Ne foglalkozz massal!

Kulonben ha nem sir, akkor nincs gond! Szol o ha ehes!

A tapszereseke a nagyobb baba mert azok fel vannak fujva!

Eszik, alszik, nem sir, NINCS GOND!!!

Jo babazast!

2008. okt. 25. 17:41
 3/6 anonim ***** válasza:
79%

Az én kisfiam 3090grammal, és 55 cm-el született.

4 hónaposan 5710gr. és 64 cm. volt.

Most 9 hónaposan 7600 gr. és 71 cm.

És TÁPSZERES!!!

Csak az előző válaszadónak üzenem, mindkét gyerekem tápszeres, és vékonyka! Egyáltalán nincs, és nem volt felfújva. Én inkább azt látom, hogy az anyatejes babák sokkal nagyobbak.

Egyébként ne foglalkozz vele, hogy másnak mekkora a babája, ez alkati kérdés is, hogy milyenek a szülők.

Azonkívül az én kisfiam 6 hónaposan már mászott, és felállt, azóta megy a bútorok mellett, állandóan mozog. Gondolom ezért is nem hízik nagyon.

A másik dolog amit írnék neked, hogy a lányomnál még én is aggódtam, hogy kisebb mint a többi baba. Aztán kb. 3 éves korukra összenőttek, azóta is teljesen normál testalkatú kislány, olyan mint a többiek.

Szóval, NYUGI! Ez nem verseny.

Sok boldogságot a kisfiadhoz.

2008. okt. 25. 18:49
 4/6 anonim ***** válasza:
85%
Egyáltalán nem sovány. Már most majdnem megduplázta a súlyát, és ez a 6. hónapban "elvárt". Tökéletesen fejlődik! :)
2008. okt. 25. 18:54
 5/6 anonim ***** válasza:
74%
Az én fiam 56 cm és 3800 gr volt,amikor megszületett.Most 10 hós 75 cm és 8470 gr.Vékony alkat,de nem sovány.Egy örökmozgó TÁPSZERES!
2008. okt. 25. 22:08
 6/6 anonim ***** válasza:
79%

Szia!

Nekem 4130 g és 55 cm-vel születtet a lányom, 4 hónaposan 6280g és 65 cm ,és ma 5 hónapos 6910 g és 68 cm tehát abszolut nem sovány a babácskád .

Teljesen tökéletes, az orvos úgy is jelezné ha nem látná kellőképpen megfelelőnek a súlyát. Mi már 4 hósan elkezdtük az anyatej mellé a gyümit, aztán meg a fözeléket orvos javaslatára.

Ne iddegeskedj ,nincs semmi probléma!

További boldog babázást

2008. okt. 25. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!