4 fiokos komodon van a pelenkázom, hogy pakoljam el a kicsi ruháit hogy minden kéznél legyen? Csak ebbe a 4 fiokba tudok pakolni.
A komód fölé furass az emberrel egy polcot, oda teheted a krémeket, meg ilyeneket, ha nem fér a pelenkázó mellé jobbkéz felé az olaj, popsitörlő, popsikenőcs, textilpelus, meg vagy 10 pelus (ez van nálam)
A fölső fiókban van a rövid-hosszúujjó bodyk, pizsik, zoknik, alatta nadrágok, pulóverek, hosszú-rövid ujjú pólók.
A legalsót nem is használom :)
Köszi:)
Ma fur majd az ember polcot felé, akkor oda azokat teszem,. na kiváncsi leszek hogy tudok majd elpakolni:)) még csak 33 hetes vagyok, de már ugy izgulok, föleg most hogy elkezdtem pakolodni..
a szülöszobai csomagba mit tegyek? mit lehet oda bevinni?
Nekem is 4 fiók van, minden elfér benne. Igaz nekünk is elől van polcon a popsikrém, popsitörlő, pelus. A ruhákat viszont amiket kinőtt azonnal viszem át anyumékhoz, mert nagyon gyorsan cserélni kell és ha itt maradna, nem férne el a 4 fiókban semmi. :)
Jó készülődést, én úgy imádtam, izgi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!