Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4.hónap elött mást nem lehet...

4.hónap elött mást nem lehet adni a babának csak anyatejet? És babagrízt hol lehet kapni?

Figyelt kérdés
3.hónapban nem adhatok olyat neki ami 4.hónaptól jó?
2008. okt. 25. 14:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Minek ez a kapkodás?! Ha van elég anyatejed, akkor bőven lesz alkalma később mást enni, mikor már muszáj. Hidd el, még az ő gyomrocskájának a tejcsi kell, ez a legkényelmesebb és legideálisabb táplálék. Bár sokan más véleményen vannak. De ha tápszeres is a baba, akkor is elég a 4. hónaptól a hozzátáplálás.
2008. okt. 25. 14:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Négy hónapos kora előtt nem alkalmas a gyomra egyéb dolgok megemésztésére, hat hónapos koráig meg egyszerűen nincs szüksége semmi másra, csak anyatejre. Ez tény. ne siess, örülj, hogy szoptathatsz, és a legjobb, ha kivárod a hat hónapot
2008. okt. 25. 20:42
 3/5 A kérdező kommentje:
köszike bár engem csak elméleti síkon érdekelt az én kisfiam csak 2hónapos.Arra gondoltam,hogy a bébiételekre akkor miért van ráírva a 4.hónapos kórtól?én azt hallottam délben adhatsz neki ilyet.
2008. okt. 25. 20:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Tápszereseknél tényleg ajánlják, hogy 4 hónaposan kezdjék bevezetni a gyümit. De nektek erre remélem nem lesz szükségetek, majd csak a 7. hónaptól.
2008. okt. 25. 21:04
 5/5 anonim ***** válasza:

mi egy héttel a 4. hó elérése előtt elkezdtük a hozzátáplálást. Addig is már anyatejet és tápszert vegyesen kapott. Mi a tápszer lecserélése miatt kezdtük a főzeléket az orvos javaslatára. krumplit, répát, almát főzve. De én úgy tudom hogy tiszta tápszeres babáknál is más a helyzet meg anyatejeseknél is. Pl van aki nyers gyümölcsöt kezd adni...stb. Én csak a mi esetünket tudom biztosra mondani.

Ha kevés a tejed tápszert adhatsz a babának. HA Babe Start Pluszt írt a doki. Babagrízt Győrben bioboltban lehet kapni.

jó babázást!

2008. okt. 25. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!