Van olyan könnyű babakocsi (esernyő), amelyiket 5-10cm-nél jobban hátra lehet dönteni?
17hónapos babám van, az utazások miatt kellene, amúgy jobban szeretem a stabil, "nagy" babakocsinkat.
Csakhogy, ha az beteszem a csomagtartóba, más már nem fér bele.
hauck condor. Stabil is es nem a legocskabb fajta. teljesen le lehet dönteni a hatuljat, esernyöre csukhato, vidaman tud benne bobiskolni a baba. itt egy link.
Fokozatmentesen állítható a háttámla
Off
Előzőtől kérdezném, nektek esetleg ilyen van, mert pont ezt néztem ki, illetve az Espiro Metro és e között filózok. Mi a tapasztalatotok vele, ha ilyen van? Egyébként csak ajánlani tudom ezeket a kérdezőnek is.
Igen ilyen van!
Hát?Tudom tökéletes kocsi nincs.
Nem olyan könnyen lehet dönteni pl,ha 1 küszöbön akarok átjutni.A kosara kicsi(tudom,hogy az esernyőkocsiké az)
Én vékonynak tartom az anyagát(előnye,hogy könnyen tisztítható)A tolókar magassága nem állítható(én kicsi vagyok).A karfán nincs műanyag borítás!!!!Összességében szerintem nem tartozik a strapabíró kocsik közé.Lehet tévedek!!!!
Előnye:
Kis helyen elfér,boltba könnyen közlekedek vele.Egyedül is megemelem gyerekestől.Teljesen levehető,mosható a huzata(még nem mostam).A lányom nagyon szereti!!!!Kényelmesen ül benne.Fokozatmentesen állítható a háttámla.A biztonsági öv könnyen állítható.A kupolája nagyon előre hajtható(nagyon fényérzékeny a lányom)
10 hós a babám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!