Ha oldalán alszik a baba, akkor tényleg többet becsipoghat a légzés figyelő?
Figyelt kérdés
Most olvastam itt a neten,hogy ebben az esetben nem érzékeli úgy a levegő vételt ,és becsipoghat.Vannak emiatt tapasztalatok?Én általában oldalán altatom a kislányomat, és tényleg van hogy becsipog a figyelő,viszont rendesen is veszi a levegőt mikor megnézzük.Illetve ha felveszem mondjuk 4-es fokozatra(most 3 -ra van beállitva),akkor mitől érzékenyebb?Érzi a kisebb levegővételeket?A férjem szerint akkor többet fog riasztani.Nem tudom mi lenne a jó.Köszi előre is.2010. jún. 3. 12:17
1/4 anonim válasza:
Szia!
Állítsd érzékenyebbre, és akkor nem fog becsipogni.Nekünk négyesen van, szokott a fiam a hasán,hátán,oldalán is aludni, össze-vissza forgolódik, de még nem csipogott be sosem, mióta négyesre van állítva.Előtte előfordult.
2/4 anonim válasza:
Ha az érzékenységét magasabbra állítod, hármasról négyesre, akkor a kisebb levegővételeket is fogja tudni érzékelni. Egyébként én úgy tudom, hogy az oldalon való altatás nem tesz jót a csípőjüknek.
3/4 anonim válasza:
Nem a kérdésre válasz,bocsi de nekünk is azt mondta az ortopéd orvos hogy az oldalán nem szabad!!!
4/4 anonim válasza:
Az én fiam imád az oldalán aludni, szabad, vagy sem, ő odafordul, és úgy alszik. Soha nem riasztott emiatt a légzésfigyelő, szerintem is állítsd érzékenyebbre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!