Aki mostanában váltotta ki: Mi van a felicitas 4. hótól kiváltható csomagjában?
Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 19:03
1/10 anonim válasza:
1 cumi, 1 avent tejgyűjtő pohár tetővel,1 neogranormon törlőkendő, talán 10 darabos, egy fogkrémminta (az a gyógynövényes, borzalmas ízű, babytea-filter 3 db. A többi szórólap.
2/10 anonim válasza:
Nem!! A 4.hósban van egy műanyag kiskanál egy üveg bébiétel, szórólapok,sudocrem minta meg nem tudom már!Amit az előző irt az a legelsőbe volt!!
3/10 anonim válasza:
2 hete váltottam ki:
1 doboz Nestlé banános tejpép
1 Nestlé kanálka
1 Sudocrem minta
1 Johnsons fürdető minta
1 decemberi Anyák Lapja
1 Decemberi Baba Magazin
egy csomó reklámanyag
4/10 anonim válasza:
Én 1 hónapja váltottam ki,ugyanaz volt benne,mint az utolsó válaszolónak.
5/10 anonim válasza:
Szereintem mindenhol más,mert mindig változtatnak rajta,és ott ahol jobban fogy,ott nem ősrégi cuccok vannak benne. Első lányomnál lejárt kaja volt benne. Utolsótól kérdezném hogy hol váltottad ki? Nekem is ki kéne már.
6/10 anonim válasza:
Második válaszoló vagyok nekünk is lejárt üveges bébiétel volt benne!!
7/10 anonim válasza:
Első vagyok. Akkor több csomag van? A kupon melyik füzetben van, mert amit én kaptam, abban csak egy volt.
8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. milyen kupon?
2010. jún. 3. 09:26
10/10 anonim válasza:
Az a kupon, amire a csomagot odaadják. Akkor tényleg több van? Mert ahol kiváltottam, ott nem mondtak ilyet, pedig ismerős volt. Csak a szülés utánit említette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!