Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek a gyerkőce mostanában...

Akinek a gyerkőce mostanában tölti be az 1 évet, adtok/adtatok már neki epret?

Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 17:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
ezért nem egy szatyorral kell elsőre adni...
2010. jún. 2. 19:02
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

Nem!

Aprómagvas gyümölcsöt 18 hónapos kortól lehet adni!

A lányom tavaly eperszezonban 16-17 hónapos volt, én nem adtam neki még akkor epret. Ő nem hiányolta, hiszen nem ismerte, idéntől meg már akár 101 éves koráig eheti!

2010. jún. 2. 19:19
 13/22 anonim ***** válasza:

julius 1.-en lesz 1 eves meg nem kapott.Ugy is kell majd menni a doki nenihez mikor 1 eves lesz es akkor megkerdezem tole.Szerintem te is ezt tedd,itt csak egymasnak eses lesz egy ilyen kerdestol sajnos.

Elore is Boldog Szuletesnapot a kicsidnek,ti is nagyon keszultok mar a nagy napra?(mert mi igen:)

2010. jún. 2. 19:52
 14/22 anonim ***** válasza:
Akkor miért írja a kiskönyv 1 éves kortól?
2010. jún. 2. 20:16
 15/22 anonim ***** válasza:
55%

Az én védőnőm szuper.

Ő is azt mondta, hogy mivel apró magvas bélgyulladást okozhat, az arra hajlamos babánál. Ráadásul én anno 1 éves korom körül kaptam és a mai napig allergiás vagyok rá. Tessék élő példa...

Szóval mi kivárjuk azt a plusz évet (júniusban töltjük az 1 évet):) Remélem a kislányommal nem lesz probléma, egy talán igen talán nem gyulladás miatt pedig nem kísérletezek a gyereken.

2010. jún. 2. 21:27
 16/22 anonim válasza:
vágd le a magokat róla,mintha almát pucolnál!nem áll az egész eper magból!!!így te is eszel és a pici is!
2010. jún. 2. 21:33
 17/22 anonim ***** válasza:
16%
1éves,már vagy 2hónapja eszik....IMÁDJA!
2010. jún. 2. 21:54
 18/22 anonim ***** válasza:
Május 24-én töltötte az 1 évet, ma adtam neki először epret. Pontosabban csak adtam volna, mert nem ízlett neki, csak finnyogott, meg vágta a képeket, aztán meg végleg elutasította. Nem erőltettem.
2010. jún. 2. 23:10
 19/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Nem akartam,hogy vita legyen ebből a kérdésből!!!De hát igen megoszlanak a vélemények eléggé... Van aki csak 1,5 éves kor után javasolja,viszont van 4hónapos kortól adható bébiételben is.A nagyobbik lányomnál nem volt ilyen dilemmám,mert ő novemberi születésű,tehát már 1,5 éves volt amikor jött az eperszezon... :)
2010. jún. 3. 00:07
 20/22 A kérdező kommentje:
A közelgő szülinaposaknak pedig nagyon boldog szülinapot!!! :)
2010. jún. 3. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!