Akinek a gyerkőce mostanában tölti be az 1 évet, adtok/adtatok már neki epret?

Nem!
Aprómagvas gyümölcsöt 18 hónapos kortól lehet adni!
A lányom tavaly eperszezonban 16-17 hónapos volt, én nem adtam neki még akkor epret. Ő nem hiányolta, hiszen nem ismerte, idéntől meg már akár 101 éves koráig eheti!

julius 1.-en lesz 1 eves meg nem kapott.Ugy is kell majd menni a doki nenihez mikor 1 eves lesz es akkor megkerdezem tole.Szerintem te is ezt tedd,itt csak egymasnak eses lesz egy ilyen kerdestol sajnos.
Elore is Boldog Szuletesnapot a kicsidnek,ti is nagyon keszultok mar a nagy napra?(mert mi igen:)

Az én védőnőm szuper.
Ő is azt mondta, hogy mivel apró magvas bélgyulladást okozhat, az arra hajlamos babánál. Ráadásul én anno 1 éves korom körül kaptam és a mai napig allergiás vagyok rá. Tessék élő példa...
Szóval mi kivárjuk azt a plusz évet (júniusban töltjük az 1 évet):) Remélem a kislányommal nem lesz probléma, egy talán igen talán nem gyulladás miatt pedig nem kísérletezek a gyereken.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!