Kivonták a forgalomból: Colief csepp és lactase confort csepp. Miért? Van helyette más, azt tudom.
Figyelt kérdés
2017. dec. 13. 15:13
1/7 anonim válasza:
Hát, ahogy kiderül valamiről, hogy hatásos, egyből kivonják a forgalomból. Mi a grippe waterrel jártunk így. Második gyereknél újra körbe kelett próbálni az egész hasfájás elleni palettát.
De a "viccet" félretéve, a hivatalos indokról fogalmam sincs.
2/7 anonim válasza:
Gugli szerint a glicerintartalmába kötöttek bele.
3/7 anonim válasza:
Szia! Gyerekorvostól tudom, fordítási hiba miatt vonták ki a forgalomból mind a két cseppet, de hamarosan újra forgalomba kerül majd!
4/7 A kérdező kommentje:
Fordítási hiba? Érdekes..
2017. dec. 14. 11:30
5/7 anonim válasza:
Miért érdekes a fordítási hiba? Mivel külföldről jön a termék nyilván le kell fordítani magyarra a betegtájékoztatót!
6/7 A kérdező kommentje:
Azért mert, mert már jó ideje forgalomban volt.
Nekem is a glicerin tartalmát mondta a védőnő
2017. dec. 15. 15:24
7/7 anonim válasza:
Kedves kérdező! Már lehet újra kapni a cseppeket! Mi ma vettünk lactase comfort cseppet, ráadásul receptre! Még mindig tartalmaz glicerint, úgyhogy nem emiatt vonták ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!