Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hemangiómával (éranyajeggyel)...

Hemangiómával (éranyajeggyel) kapcsolatban lenne kérdésem?

Figyelt kérdés
Akinek több gyereke van, mi a tapasztalat? MTörvényszerű az, hogy ha az első babámon van, akkor a többin is lesz? Azt olvastam, hogy nem örökletes és nem genetikai oka van, de egyenlőre nem tudják mitől alakul ki. Köszi a válaszokat!
2010. jún. 2. 15:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Nagylányomon nincs,a kicsnek van a tarkóján.
2010. jún. 2. 15:51
 2/5 anonim ***** válasza:
A fiamon nincs ilyesmi, a lányomnak a tarkóján is van meg a kézfején egy jó nagy :(
2010. jún. 2. 15:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Uncsitesomnak a legidősebbnek van, a két szemöldöke kötött akkora mint egy 200ft-os. 2 huga van, egyiknek sincs. Neki fagyasztották kiskorában, utánna mindig bevarasodott és kopott kopott, de még mindig látszik, most már 18 éves.
2010. jún. 2. 16:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Egy kislányom van, 2 db éranyajegye van. Eddig soha nem hallottunk róla, a családban senkinek nem volt. Nagyon megijedtünk, hogy mi ez. A combján és a mellkasán van és lassan, de elkezdett felszívódni. Aggódom, hogy a következő babán is lesz e. :(
2010. jún. 2. 20:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia,

az én 18 hós kislányomnak is van(volt), négyszer voltunk vele fagyasztó kezelésen a Heim Pálban, most már alig alig látszik, csak ha nagyon odanézek (amúgy a popóján van). Pár napos korában kezdett el nőni, és másfél hónapos korára nagyon megnőtt, nagy lett és nagyon piros és nagyon dudoros.

Most várom a második babánkat, kíváncsi vagyok, neki lesz-e. A nagy számok törvénye alapján nem :) mert azért ez nem olyan gyakori "betegség". Mivel nem genetikai, ezért inkább az a valószínű, hogy nem lesz a tesójának.

2010. jún. 2. 21:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!