Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A babátok is húzza a hajatokat...

A babátok is húzza a hajatokat? Hogy lehetne leszoktatni róla?

Figyelt kérdés

A lányom 8 hónapos múlt, eddig hagytam, had húzza, meg tekergesse a hajam, de most már olyan erővel csinálja hogy fáj, meg már idegesít is fáradtabb napokon...

Mit jelent ez a babáknál, miért van?

Olyat is hallottam már, h. csimpaszkodnak ilyenkor mint kis maki az anyjába, mert ez biztonságot ad nekik. Ezért is hagytam mostanáig.

2010. jún. 2. 14:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Az én fiam is csinálja de már én is kezdek kibukni töle ezért is vagyok kiváncsi mit irnak.
2010. jún. 2. 14:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem is ezt csinálta.mindig rászóltam és elvettem a kezét.Sőt volt olyan is h rácsaptam a saját kezemre ahogy tartottam a kezét és megijedt a hangra.Most már az én hajamat nem húzza az apját néha mert az meg csak akkor szól rá ha fáj neki.
2010. jún. 2. 14:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én csak azt tudom írni, hogy majd kinövi.

Az én kislányom is ezt csinálta, aztán elhagyta, pontos időt nem tudok, nem emléksze hány hónaposan, de magától abbahagyta anélkül, hogy "leszoktattam volna".

20 hós kislány anyukája

2010. jún. 2. 14:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyetlen baba sem szokik le a rossz szokásairól! Ezt csak bemesélik maguknak a mai anyukák. Ha húzta a hajam,elvettem a kezét,rászóltam,hogy fáj. Ha ez sem használt,kapott egy pacsit a kezére.(Nem fájt neki).Egy-két alkalom után abbahagyta. Most egyéves,de eszébe sem jutni húzni bárkinek a haját.
2010. jún. 2. 15:07
 5/7 anonim ***** válasza:
57%
Hát, akkor az én gyerekem csodagyerek, mert tényleg magától hagyta abba...
2010. jún. 2. 15:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
az én babám is mostanában kezdte,olyankor erőteljesebben rászólok...van hogy abbahagyja,van hogy nem...eddig az volt a szokása,hogy a szempillámat birizgálta,majd nyomkodta a szemem:-)))
2010. jún. 2. 17:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat:)
2010. jún. 3. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!