Hány gyereket szeretnél vállalni?
Egyet sem.
Nem is lehet, ugyanis olyan betegségem van, amit a terhesség-szülés alatti hormonváltozás fellobbant, és utána kb. bármikor belehalhatok.
Pluszban ha lányom születik, akkor örökölni fogja.
Egyke vagyok, szóval nagyon szeretném, ha majd lenne testvére az első gyermekünknek.
L/19
Kettôt.
Csak tudnám, h akik ennyire a gyerekvállalás ellen vannak, mi a frászt csinálnak ebben a kategóriában...?
Kettőt és ha akkor úgy érezzük hogy bírjuk és szeretnénk akkor hármat.
Most még csak az elsőt szeretnénk összehozni
27N
Maximum kettőt.
Amúgy ezeken a válaszokon mit lehet lepontozni?? Hihetetlen mennyi lelkinyomorék van. Mindenki a kérdésre válaszolt pontozóbajnok!!
Ezt a lepontozósdit én se értem.
Én vagyok itt a legfiatalabb, a 15 éves kiscsaj, de légyszi ne diszkrimináljatok már a korom miatt meg azért, mert tervezek gyereket és nem azt írom, hogy utálom a gyerekeket, csak púp lenne a hátamon.
Ha a százalékra mennék, akkor itt azt írnám, ha később láttam volna a kérdést.
De nem hazudtolom meg magam és fenntartom a véleményem, hogy valamikor 10-15 év múlva szeretnék majd 2 fiúgyermeket, akiket majd rendesen, szeretetben nevelek fel a férjemmel.
És azért pont kettőt, mert 30 felett 3 az már sok, de nem akarom, hogy egyke legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!