Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fontos ugye hogy legyenek...

Fontos ugye hogy legyenek közös családi programok a babával néha?

Figyelt kérdés

Értem ezalatt kirándulás, séta, nyaralás, együtt a család.Nem muszály drága dolgokra gondolni, elég egy séta a Tisza parton, vagy egy fagyi, állatkert stb....Vagy csak én gondolom hogy ez fontos egy család, és persze a gyerekek életében.

Ti miket szoktatok együtt csinálni, hova jártok el hármasban, négyesben(ötösben:-)?

2010. jún. 2. 11:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Persze, hogy fontos.:) Egy gyerek életében ez a legjobb dolog, ha oda figyelnek rá a szülei. Nem kell drága helyekre elmenni az is elég szerintem, ha elviszed játszótérre. Lényeg, hogy együtt legyen a család és szeressétek egymást, mert egy gyereknek ez nyújt biztonságot.=)
2010. jún. 2. 11:47
 2/10 anonim ***** válasza:

Igen, szerintem is fontos. Még 6 hónapos a babánk, de 2 hónapos kora óta járunk el hétvégente nagyszülők, sétálás, barátokhoz is szoktunk menni ugyanúgy, mint régen, csak mostmár 3-an, és sajna fürdésre haza kell érni, nincs éjfelekig tartó iszogatás, de ez már másvilág. Szerencsére nálunk a baráti körben egyszerre jött a babázhatnék, így később sem lesz gond.

Nagyszülők vidéken, havi egyszer egy teljes hétvégi program. Ha meg szabad a hétvégénk, akkor is megyünk 3-an ide-oda, főleg ha már huzamosabban lenne jóidő. Nyaralni is megyünk a Balcsihoz, 3 esküvőre is a nyáron, be vagyunk táblázva rendesen. Nem gondolom, hogy a gyerkőc miatt kéne bármiből is kimaradnunk, neki meg épp, hogy jó, ha együtt megyünk.

Hétköznap nagybevásárolni is szoktuk vinni, meg ha rossz idő van, akkor plázázni is. Tök szuperül elvan, nézelődik a kocsiban. Tervezünk pikniket, horgászatot, ilyen egy-egy napos kirándulásokat barátokkal és az ő babáikkal is... Ehhez sem kell túl sok pénz....

2010. jún. 2. 11:52
 3/10 A kérdező kommentje:
Igen egyetértek, és így szeretném én is nevelni a fiam, csak látom a környezetemben hogy sehova nem mennek szinte a gyerekekkel, pláne nem együtt úgy hogy Apa-Anya is ott van, pedig megtehetnék.
2010. jún. 2. 11:54
 4/10 anonim ***** válasza:
mi csak bulizni szoktunk elmenni a kicsi nélkül (pl. hamarosan osztálytalálkozónk lesz), azon kívül mindenhova visszük magunkkal: vásárolni, sétálni, templomba, bárhova. Egy hétvégén a közeli termálfürdőbe mentünk megnézni a halacskákat meg a tavirózsát, nemrég piknikezni voltunk.
2010. jún. 2. 12:10
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekünk drága dolog lenne a Tisza parton sétálni :) :) van vagy 200 km-re :)

Viccet félretéve, mi hétköznap kettesben mászkálunk a babámmal, mert apa dolgozik, de hétvégén mindig mindent hármasban csinálunk, nagyon sokat sétálunk, játszóterezünk.

2010. jún. 2. 12:30
 6/10 anonim ***** válasza:

Szerintem az egyik legfontosabb dolog a közös családi programok. Mi a férjemmel már megfigyeltük, hogy a kislányunk akkor a legboldogabb ha mindhárman együtt vagyunk. Az estéket imádja és amikor apa hazaér szinte be sem tud telni vele a kis drágánk. Mi amikor csak tehetjük megyünk sétálni, játszótérre, vásárolni együtt, hármasba.

Ha már valami miatt otthol kell hagyni a nagyival akit szintén imád a csöppünk, szinte hiányérzetünk van,

10 hós kislány anyucija:)

2010. jún. 2. 12:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Nálunk hétközbe kilőve a dolog, apa 8-17-ig dolgozik. De hétvégén együtt megyünk sétálni, készülünk a vadasparkba( Szegedre), megyünk majd nyaralni is. Kisfiam is örül, ha apa is jön sétálni.16 hós olyankor mindég felcsillan a kis szeme, ha látja, hogy apa is öltözik velünk együtt.
2010. jún. 2. 13:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia! Mi van hogy hétköznap délután is együtt megyünk sétálni, tyúkokat etetünk 1 utcával arrébb :) Balaton mellett lakunk, jó sétálni a parton és játszótér is van / mondjuk családi házban lakunk, végül is az nem olyan fontos/. Közben semmit nem költünk. De olyan jó érzés amikor 3-an megyünk, nem csak a kettesben megszokott köröket rójuk, nem mellesleg olyan jó látni amikor apa tolja a triciklivel a lányunkat én pedig sétálok mellettük. Mielőtt megérkezett hozzánk a mi kis angyalkánk, előtte sem voltunk otthon ülős házaspár, de pláne jól esik kimozdulni mióta megszületett a lányunk. Nem is értem az egyik ismerősünket, náluk még most van pocakban a bébi, de ők soha sehova nem jártak el előtte sem, mindig mondta nekem hogy nekik így jó hogy inkább otthon vannak. Hát ha megszületik az a pici még jobban így lesz, csak nem értem hogy nem hiányzik nekik néha kimozdulni? Ezek szerint nem.
2010. jún. 2. 13:46
 9/10 anonim ***** válasza:

Akkor ne azt csináld amit a környezeted tesz, ha ők nem így teszik. Sajnos a mai családok egyre jobban kezdenek romlani és szétesni. (tisztelet a kivételnek) Ez lenne a természetes, hogy együtt van a család és foglalkoznak egymással, de én sajnos 3 ilyen családot se ismerek ahol ez így lenne. Nem csak, hogy fontos hanem egyik legfontosabb dolog, hogy közös programotok legyen.:)

11:47-es 17/L

2010. jún. 2. 20:03
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van kedves 17/L:-)Biztos jó Anyuka leszel majd.
2010. jún. 3. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!