Dédmaminak milyen meglepetést lehet csinálni ami az unokával kapcsolatos?
Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 22:16
1/13 anonim válasza:
Pl egy szép keretbe helyezett fotó a Babáról :)
2/13 A kérdező kommentje:
Az már van....köszönöm.
Egyéb?
2010. jún. 1. 22:22
3/13 anonim válasza:
Esetleg a kis kezéröl meg a lábáról színes festékkel lenyomatot készíteni? Nagy rendetlenséggel jár, de olyan édes. És késöbb is jó összehasonlításra.
Majd írd meg légyszives, hogy végül mit adtál, nekem is hasonló "gondom" van. Köszi!
4/13 anonim válasza:
Én az egyik dédunokától egy fényképet kaptam a "saját kezű" aláírásával. A kiskezét festékbe nyomta az anyuka,és rátette a kép aljára. A 4 éves pedig saját maga rajzolt nekem.
5/13 anonim válasza:
A magyar tanárunk az unokáig (5) képét medálokra gravíroztatta és nyakláncra fűzve hordta:)Mit szólnál ehhez?
6/13 anonim válasza:
Örülök,hogy dédmamik is vannak az oldalon :)
Nagyon jó ötlet ez a lenyomatos dolog,de még jobb,ha agyagba nyomja bele a kicsike kezét és lábát,majd az anyuka pedig szépen kifesti! :)
7/13 anonim válasza:
Szia. Én olyan ötleteset láttam nemrég, hogy egy üveg kockatömbbe rakták bele a baba hologrammos képét és 3 dimenzióba lehetett látni a fejét, a kocka minden oldaláról, előlről, oldalról, hátulról. Általában plázákban szoktak lenni ilyen hologrammos ajándéküzletek, ott csinálják ezt.
8/13 A kérdező kommentje:
Ha lenne több pénzem bizti olyan medált csináltatnék ahol apa&fia van belegravírozva....így lehet marad a hologrammos kocka! A lenyomatos dolog is tetszik...megpróbálom...hA sikerül megkapja azt is.
2010. jún. 1. 22:53
9/13 anonim válasza:
Hát nem akarlak elkeseríteni, de a hologramos kocka is elég borsos áron van. Persze a méretétől függ, de ha kicsit csináltatsz, azt meg nagyon kell nézni, hogy ki lehessen venni a képet. :))
10/13 anonim válasza:
Szia! Mi hűtőmágnest csináltattunk a pici képével ill. fényképes fali naptárat olyan képekkel, ahol pl. együtt vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!