Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hasmenéses kisbabámnak mit...

Hasmenéses kisbabámnak mit adhatok enni? /15hónapos/

Figyelt kérdés
Sajna hányt is reggel.DE azóta nem.Húslevest -levet-répával,adtam,tápszert,de kifos..,persze dokinénivel konzultáltam,kap gyogyikat-normaflor,b6 vitamin..DE nem nagyon van étvágya.Valószínű rota vírus.Csak nem értem akkor miért költöttünk 34ezer forintot az oltásra,ha nem véd?
2010. jún. 1. 22:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én húslevest nem adnék.

Kizárólag főtt krumplit, főtt répát.

A só pótlása miatt sós pálcika. Ha szereti, egy kis háztartási keksz.

Tea.

gyümölcslét nem.

Tejtermék kizárva.

2010. jún. 1. 22:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Az oltás után enyhébb a lefolyása. Főtt burgonya, húsleves a belevalókkal,ehet ropit, teát innia kell, tápszert azt ne add (felesleges, úgyis kijön) Egyszerre kevés mennyiséget, hogy ne terheld a gyomrát. Ha nagyon hány és fo... akkor SODIORAL-t itathatsz vele, az az ásványi sókat is pótolja,
2010. jún. 1. 22:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
és cukros folyadék is, mert állítólag ha sima vizet adsz akkor az nem pótol valamit és kiszáradhat a baba(pont itt olvastam)
2010. jún. 1. 22:23
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Így van amit írtak.

Mi is átestünk hasonlón,csak sokkal súlyosabb dolog lett a vége.De ez most mindegy,nem ilyeztegetni akarlak csak azt írom le neked hogy nekünk akkor mit mondott a doki.

Hasmenés esetén főtt krumpli,répa és alma keveréke mehet csak.Ezek inkább hasfogók.És ahogy nagyon ügyesen már írták semmi tejalapú dolog.Nekünk még tápszert is váltani kellett addig szója alapúra.A folyadékba meg valamennyi cukrot mindenképp tegyél mert meg nem mondom hogy minek de valaminek a felszívódását segíti elő ami főleg most fontos a szervezetének.Nagyon vigyázzatok ha rosszabbra fordul a dolog pl. nem nagyon eszik,iszik,bágyadt,egész nap alszik inkább vigyétek be kórházba mert mire mi is beértünk vele már kiszáradt :-((((

A lényeg hogy most jó sokat igyon,még ha annyit nem is eszik mint eddig.

Hát nagyon remélem hogy szépen átesik rajta és semmi "komolyabb" nem lesz.

Jobbulást kívánok!!

2010. jún. 1. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!