A párom török, így nem lenne szó arról, hogy egy magyar vezetéknévhez adnánk :) Viszont itt élünk Magyarországon, és láttuk, hogy itthon lehet anyakönyvezni az Elifet, így rögtön erre gondoltunk. (illetve még a Dilara is szóba jött) Nektek tetszik ez a név, esetleg ha van más ötlet, szívesen fogadnám :)
Egyik se tetszik. Más név nem volt a sorozatban ami megtetszett volna?
2017. nov. 30. 17:56
2/13 anonim válasza:
Nekem egy tünde vagy manó jut tóla eszembe. Olyan, mint egy fantázianév.
2017. nov. 30. 18:14
3/13 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, nekem is valami mesebeli lény ugrik be róla. De ha nektek tetszik, akkor miért ne? Minket is leszóltak, hogy Áronnak neveztük el a fiúnkat anno, de nem érdekel. :D Boldog babavárast!
2017. nov. 30. 18:27
4/13 anonim válasza:
En is egy manora asszocialok, szoval en a Dilarat valasztanam.
2017. nov. 30. 18:51
5/13 anonim válasza:
Az Elifről nekem is egy manó jut először eszembe,bocsi... :D
A Dilara se annyira tetszik,de ha a kettő közül kell választani,akkor én erre szavazok! ;)
2017. nov. 30. 18:53
6/13 anonim válasza:
Szerintem akkor már a Dilara jobb
2017. nov. 30. 19:10
7/13 A kérdező kommentje:
#1 : nem sikerült értelmezni a kérdést, vagy csak szimplán rosszindulatú vagy, és arra asszociálsz, hogy szappanoperákból akarom elnevezni a gyerekem?
A többieknek köszönöm a normális válaszokat.
2017. nov. 30. 21:50
8/13 anonim válasza:
Szerintem mindkettő szép név, az Elif nekem fiúsabb hangzású. A Dilara nagyon tetszik.
2017. nov. 30. 22:23
9/13 anonim válasza:
Nekem pont a Dilara tetszik kevésbé, elsőre szexuális segédeszközre asszociálok... bocsi. :D
Az Elif meg pont a "fantázianeves" hangzása miatt tetszik nagyon. Bár tény, hogy magyar berkekben szokatlan, elsőre nem feltétlenül egyértelmű, hogy férfi vagy női név.
De így, török apukával, szerintem tök jó. :)
2017. dec. 1. 09:48
10/13 anonim válasza:
Valami zöld kis erdei lény jut eszembe róla, nagy fülekkel. Ilyen koboldféle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!