4 hós babámnak adhatok alma banán bébiételt? Csak, h babánt 5 hónaptól lehet én úgy tudom.
Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 16:08
1/6 anonim válasza:
Már a 4 hónapos bébiételben is van banános, adhatod neki nyugodtan.
2/6 anonim válasza:
Majd mindjárt jön egy anyuka, és leírja, hogy azért nem szabad adni, mert keresztallergiában van a parlagfűvel... ezt a baromságot!!!
Szóval nyugodtan adhatod, én is adtam (8 hónapos most), semmi baja nem lesz tőle a világon.
3/6 anonim válasza:
Természetesen lehet adni. Én 4 hónaposan a HIPP banánpéppel kezdtem (mini üveges). Az volt ráírva, hogy 4 hótól adható...
4/6 anonim válasza:
Én is ezt magyaráztam annak az anyukának, de le lettem hülyézve.... A bébiételgyártók biztos azért csinálnak ilyeneket, mert rosszat akarnak a babáknak, nem?
5/6 anonim válasza:
Én nem adtam Neki. Tudom, hogy van 4 hónapos bébiétel is ilyen, de még várok. De ez én vagyok. Adj nyugodtan, ha úgy gondolod. Úgy tudom, hogy a déligyümölcsökkel óvatosabban kell bánni.
6/6 anonim válasza:
Szia!
Nekem a kisfiam már 7 hetesen ezt ette és semmi baja!!!
Add neki nyugodtan:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!