Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Honnan tudnék kölcsönözni?

Honnan tudnék kölcsönözni?

Figyelt kérdés

A következő dolgokat szeretném kikölcsönözni, de nem tudom, hogy honnan. Ha tudtok segíteni akár link-el, akár mással, kérlek írjatok.

Avent Isis Uno Elektromos mellszívó

Avent mikróhullámú sterilizáló

Angelcare 301 v 401 légzésfigyelő.

elkezdtem guglizni, de sehol nem találok olyan helyet, ahonnan ki tudnám kölcsönözni.

Köszi

2008. okt. 23. 23:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Bababoltokban lehet kölcsönözni.
2008. okt. 24. 06:21
 2/8 anonim ***** válasza:
2008. okt. 24. 07:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Sosem szabad légzésfigyelőt kölcsönözni! Többen használták már előtted, mi a garancia, hogy nem nálad romlik el?
2008. okt. 24. 08:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nem értek egyet az előttem szólóval, hogy nem szabad légzésfigyelőt kölcsönözni, szerintem inkább kölcsönözz, mert ha valami baja van, akkor csak visszaviszed és kapsz másikat, nem neked kell szervízbe rohangálni, jótállás, stb. Mi ezért béreltünk, mert felmerült, hogy vegyünk használtan, de ott is ez volt a gond, hogy hiába alig használt darabok, többnyire már lejárt a garancia, vagy legalábbis nem tartott volna ki amíg használjuk. Mi Csepelről bérelünk, itt volt a legolcsóbb, kifizeted a teljes vételárat (22 e) és ha 6 hónap múlva visszaviszed a felét visszakapod, ha nem akkor a tiéd, mivel itt teljesen újat kapsz. (tudom húzósnak hangzik, de a legtöbb helyen 2500-3000 Ft/hó, min 6 hónap és + 5-10000 Ft kaució, szóval itt még mindig olcsóbb és új, amit senki nem használt) Nem tudom hova valósi vagy, de Pesten több helyen is lehet kölcsönözni, pl nagyobb bababoltokban.
2008. okt. 24. 10:20
 5/8 A kérdező kommentje:

1. valaszadónak: sok bababoltban voltam, sehol se lehetett, valami konkretumot??

2. valaszadónak: koszi, ezeket en is megtalaltam, de nekem kimondottan ezek a tipusok, markak kellenek

3.valaszadónak: ciki, de nem olyan vastag a penztarcam, hogy ujat vegyek.. es ezekről hallottam jót..rosszat nem akarok venni..neztem alighasznaltakat teszveszen meg vateran, sokan bolti áron adjak, sokan alig olcsóbban. ha feleennyibe kerulne akar hasznaltan is megvennem, de igy nem tudom.. még amit ajanlottak ezen a markan kivul, az is 25k ujonnan..

utolsó valaszadó: linket tudsz adni?

2008. okt. 24. 14:20
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia! AZ utolsó vagyok, a csepeli bolt: [link]

Van egy másik: www.minimano.hu Ez a Nagy Lajos k. úton van, itt van több minden, légzésfigyelő, mellszívó, de nem azok a márkák amiket keresel.

Huncutka kölcsönző: +36/30-223-6523 itt is van légzésfigyelő, de nem tudom melyik márka, itt is újat adnak, és ha 6 hónapra béreled, akkor csak 5-öt fizetsz + kaució.

Illetve van egy legzesfigyelo.lap.hu itt is van néhány kölcsönző, nézz körül.

Remélem tudtam segíteni.

2008. okt. 24. 18:40
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi!
2008. okt. 24. 19:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Vecsésen is elég jüó áron lehet kölcsönözni: 2166Ft/hó az AC 300-as készülék, és mérleg is bérlehető, 2 készülékre kedvezmény. Bármelyiket vissza tudod vinni, ha lenne vele gond, de ezek megbízható márkák [link]
2009. máj. 30. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!