Honnan tudnék kölcsönözni?
A következő dolgokat szeretném kikölcsönözni, de nem tudom, hogy honnan. Ha tudtok segíteni akár link-el, akár mással, kérlek írjatok.
Avent Isis Uno Elektromos mellszívó
Avent mikróhullámú sterilizáló
Angelcare 301 v 401 légzésfigyelő.
elkezdtem guglizni, de sehol nem találok olyan helyet, ahonnan ki tudnám kölcsönözni.
Köszi
1. valaszadónak: sok bababoltban voltam, sehol se lehetett, valami konkretumot??
2. valaszadónak: koszi, ezeket en is megtalaltam, de nekem kimondottan ezek a tipusok, markak kellenek
3.valaszadónak: ciki, de nem olyan vastag a penztarcam, hogy ujat vegyek.. es ezekről hallottam jót..rosszat nem akarok venni..neztem alighasznaltakat teszveszen meg vateran, sokan bolti áron adjak, sokan alig olcsóbban. ha feleennyibe kerulne akar hasznaltan is megvennem, de igy nem tudom.. még amit ajanlottak ezen a markan kivul, az is 25k ujonnan..
utolsó valaszadó: linket tudsz adni?
Szia! AZ utolsó vagyok, a csepeli bolt: [link]
Van egy másik: www.minimano.hu Ez a Nagy Lajos k. úton van, itt van több minden, légzésfigyelő, mellszívó, de nem azok a márkák amiket keresel.
Huncutka kölcsönző: +36/30-223-6523 itt is van légzésfigyelő, de nem tudom melyik márka, itt is újat adnak, és ha 6 hónapra béreled, akkor csak 5-öt fizetsz + kaució.
Illetve van egy legzesfigyelo.lap.hu itt is van néhány kölcsönző, nézz körül.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!