Mennyire káros egy 8 hónaposnak napi 5-10 perc TV?
A férjem hurcolja oda állandóan, rendszerint sasolok és rászólók, hogy ne. Én teljesen ellene vagyok, féltem a szemét, mert az öcsémnek a kiskori sok tv miatt lett baromi erős szemüvege. Sokszor már csak annyit kérek, hogy legalább a képet kapcsolja ki, a zene mehet (velem is szokott hallgatni), de le se sz*rja. Újabban rászokott, hogy akkor viszi oda, ha zuhanyozok vagy hasonló, és biztos nem veszem észre.
Mi a bánatot csináljak, kenjem már po*fán, vagy mi...? Veszekedni hiába veszekszek, úgyhogy lassan ez a következő... Vagy ennyi idő nem káros, és én reagálom túl? Pl. minden másnap 5 perc?
Túlreagálod. Mellesleg az ő gyereke is. Ő nem szólhat bele hogy tv elé kerülhet e vagy nem, csakis te mondhatod meg?
Komolyan, én már agyamat eldobom itt némelyik ősanyától...
kicsit tényleg túlreagálod. ha egésznap tv előtt ülne,az valóban gond lenne,de ennyitől semmi baja nem lesz.
Sőt a napi 15-20 perctől se
Szerintem nem reagálod túl.
Minek direkt odarakni a tv elé, ha nem igényli?
Vagy nem bír 5 percig foglalkozni a saját gyerekével, amíg te lezuhanyozol???
Aztán majd csodálkozik, hogy iskolásként nem akar semmit, csak a tv, gép előtt ülni vagy a telefon nyomkodni.
a kiskori sok tv miatt lett baromi erős szemüvege
Hát tiflopedagógusként erre csak annyit: kizárt.
Köszi a válaszokat, akik normálisan tudtak írni.
A házasságom más téma, én is rájöttem már, hogy ez nem jött össze.
A tévétől sem fogom tiltani, ha félreérthető volt, de szerintem nem 8 hónaposan kellene kezdeni.
Ha nem ordít éjjelenként akkor nem lehet ebből gond.
Viszont nálunk azóta hogy nem megy a tv, nem sír fel éjjel a fiam...
Semennyire nem káros.
Szerintem inkább a férjeddel rendezd a viszonyod, veszekedésetek és egy válás sokkal többet árt neki mint napi 5 perc tv... ha komoly emberként leültök, egymás kéréseit is könnyebb lesz komolyan venni. Vagy váljatok el most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!