Hogyan szoktattátok át babátokat a reggeli/esti tápszerről, tejről rendes ételre?
Vagy meddig kapott egyáltalán tejet? Hogyan vezessem majd át a szilárdabb ételekre? Napközben már próbáltam ebédnél darabosabbat adni, vagy tízóraira, de pár faalt után elunja, így nem lakik jól.
1 éves
Ha éhes lesz, eszik majd.Meg kell szokja.
Egyébként tejszerű folyadékot( tej, babatej, tápszer, 3 éves koráig írja a szakirodalom.:)
a reggeli/esti tejes kaja maradhat szerintem sokáig. én 27 éves vagyok, mégis így kajálok még:)
a fiam 2 éves, ő így eszik: reggeli előtt babatej, fürdés után babatej. ha reggel éhes még, akkor reggelizik velem, hha nem, akkor nem. este pedig vacsorázik szilárdat, aztán fürdés és babatej.
nappal ő így eszik: 10órai: joghurt (az is jó folyós kaja, 1 éves simán megeszi:))
uzsonna: gyümölcs
ebédre főtt kaját eszik. hha a te babád nem szeretne rágni még, akkor turmixolj neki, de ne annyira mint pici korában. legyen lötyis a kaja, de legyen már benne rágnivaló falatka is. aztán látod, h mikor szokta ezt meg és egyre kevésbé turmixolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!