Alvási zavarok 15 hónapos kisfiamnál! Mitől lehet? Tanácsok?
Szerintem a fogak miatt van.
Nálunk is ugyanígy 4 rágófog jött egyszerre, és volt, hogy egymás utáni éjszakákon 1,5-2 órán át forgolódott csak, és nem bírt visszaaludni, de ott kellett lennem vele, mert ha eljöttem, sírógörcsöt kapott.
Hiába adtam neki nurofent, és hiába kentem az ínyét Dentinoxszal, semmit nem használt.
Aztán kijöttek a fogak, és megint nyugi van.
Most készülődnek a szemfogak, már látom őket, hogy lassan beindulnak, a felső kettő fog egyszerre kibújni, az már tuti... :-S
Ohhh! Ez nagyon jó hír. Reményt adtál. Köszi szépen nagyon. Remélem akkor ha kijönnek végre újból nyugi lesz.
Köszi mégegyszer.
Érzi a hugit. Nálunk is ez volt, de megnyugodott.
Beszélsz vele sokat a hugiról? Mert kell. Tudnia kell, mi hogy lesz, és hogy ettől függetlenül ugyanúgy szereted.
Én pont emiatt nem mertem drasztikus módszerhez folyamodni, amúgy megtettem volna.
Lányom most is úgy alszik el, hogy mellette vagyok, fogom a kezét, de a 2 órát lecsökkentettük 7-8 percre, és már van, hogy ott tudom hagyni, és elalszik egyedül.
Tarts ki, szerintem most szüksége van rád. Tudom, milyen fárasztó, nagy pocakkal én még a földön is aludtam mellette...
Köszönöm a válszokat!
Az első válaszolótól kérdezném, hogy mennyi ideig tartott nállatok míg kijöttek a fogak? Az elmúlt 1,5 hónapban nem aludtam mert sorba jöttek a fogai plusz a szájfertőzése. Teljesen kivagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!