Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Alvási zavarok 15 hónapos...

Alvási zavarok 15 hónapos kisfiamnál! Mitől lehet? Tanácsok?

Figyelt kérdés
Elötte ha leraktam az ágyába aludni ott is hagyhattam a szobába, egyedül elaludt. Most az se elég neki, ha bent vagyok, testi kontaktust kell teremtenem vele, mert csak akkor nyugszik meg. Pl. a popsijára rakom a kezem. Éjszaka amióta szájfertőzése volt kb. 1 hónapja azóta minden éjszaka felébred és 3 órán keresztül ott ülök az ágya mellett míg ő aludni próbál. Csak fekszik a kiságyban, de nem lehet otthagyni viszont van hogy tényleg 3 óra míg elalszik. Négy rágófoga jön egyszerre. Emiatt is lehet? Nagyon aggódom, hogy ez így marad, mert szeptemberben jön a hugi és végem lesz, ha ilyen rossz alvó lesz.
2010. máj. 31. 19:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a fogak miatt van.

Nálunk is ugyanígy 4 rágófog jött egyszerre, és volt, hogy egymás utáni éjszakákon 1,5-2 órán át forgolódott csak, és nem bírt visszaaludni, de ott kellett lennem vele, mert ha eljöttem, sírógörcsöt kapott.

Hiába adtam neki nurofent, és hiába kentem az ínyét Dentinoxszal, semmit nem használt.

Aztán kijöttek a fogak, és megint nyugi van.

Most készülődnek a szemfogak, már látom őket, hogy lassan beindulnak, a felső kettő fog egyszerre kibújni, az már tuti... :-S

2010. máj. 31. 19:45
 2/5 A kérdező kommentje:

Ohhh! Ez nagyon jó hír. Reményt adtál. Köszi szépen nagyon. Remélem akkor ha kijönnek végre újból nyugi lesz.

Köszi mégegyszer.

2010. máj. 31. 20:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Érzi a hugit. Nálunk is ez volt, de megnyugodott.

Beszélsz vele sokat a hugiról? Mert kell. Tudnia kell, mi hogy lesz, és hogy ettől függetlenül ugyanúgy szereted.

Én pont emiatt nem mertem drasztikus módszerhez folyamodni, amúgy megtettem volna.

Lányom most is úgy alszik el, hogy mellette vagyok, fogom a kezét, de a 2 órát lecsökkentettük 7-8 percre, és már van, hogy ott tudom hagyni, és elalszik egyedül.

Tarts ki, szerintem most szüksége van rád. Tudom, milyen fárasztó, nagy pocakkal én még a földön is aludtam mellette...

2010. máj. 31. 20:30
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válszokat!

Az első válaszolótól kérdezném, hogy mennyi ideig tartott nállatok míg kijöttek a fogak? Az elmúlt 1,5 hónapban nem aludtam mert sorba jöttek a fogai plusz a szájfertőzése. Teljesen kivagyok.

2010. jún. 1. 11:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Szeparációs szorongásra nem gondoltál. a kisfiam kb. másfél évesen kezdte. Minden éjszaka felébredt és ordított - nem sírt, ordított. Aztán vettünnk a szobájába egy szivacsot az ágya mellé, minden este együtt megágyaztunk nekem vagy apának és ott aludtunk vele egy ideig. Egy idő után elmúlt, azóta alszik. Lehet ez a gond nem tudom, vagy a fogak.
2010. jún. 21. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!