Hol lehet Bp-en jó, de olcsóbb fiú ruhákat is venni fél éves babának?
Figyelt kérdés
Jól látom, hogy a lánykaruhákból többször annyi van, mint fiúból? Bemegyek a boltba és egy kislánynak több garnitúra szuper ruhát tudnék venni, a fiamnak meg örülök,ha egy jó darabot találok és az is drágább, mint a lánykának. Ti hol vesztek fiú ruhácskákat?2008. okt. 23. 15:02
1/5 anonim válasza:
TESCÓ. Jo és olcso.Én csak ott vásárolok.
2/5 anonim válasza:
en keverem bevallom. tesco+brendon. nagy az árkulonbség, de nagyon keves a normalis fiuruha, lanykakat kenyeztetik, nekem is feltunt :S
amugy erdekes, hogy pl tok jó "szetteket" tudok csinalni a tesco+brendonos ruhakbol, szinben nagyon bennek.
a masik olcsóbb megoldás a baba outlet: [link] a weboldaluk nagyon jo volt, el is mentem, picit csalódtam, de pár dolgot biztos ott fogunk venni!
3/5 anonim válasza:
H&M, esetleg C&A mindkettő hihetetlen édes, az első méginkább. a választék igen nagy és jó.
4/5 anonim válasza:
www.tesz-vesz vagy www.vatera :-)
5/5 anonim válasza:
En csak turkaloban vettem neki, a jo minosegu ruhakat, azok a legjobbak. Jol neznek ki, jo az anyaguk, hamar kinovi a gyerkoc, sokszor egyediek, es olcso!
Az oviban mindig megkerdeztek hol vettem a ruhait? Sosem hittek el!
Angol hasznaltruha kereskedes, vagy holland, nemet! Nezz korul, erdemes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!