Okozhat éjszakai ébredéseket a Chamomilla?
Kisfiamnak fogzás miatt adtam, aztán amikor úgy láttam már nem fáj neki, abbahagytam. Egyszercsak újra átaludta az éjszakákat. Aztán megint láttam nagyon nyafi, nyálzik, adtam neki este 5 golyót. Éjjel kétszer kelt, másnap megint este 5 golyó, éjjel kétszer kelt. Harmadnap nem adtam golyót és átaludta az éjszakát.
Nem tudok másra gondolni, csak a Chamomillára :(.
Szia!
Lehetséges, bár nálunk nem az okozza. :) Én azt vettem észre, hogy babikámnál szakaszosan jönnek a fogak. Van egy két nap mikor jól alszik átalussza vagy egyszer ébred és van mikor két óránként felébred. És a nappalok is így váltakoznak, jobb és nyűgösebb.
Szerintem próbáld ki, hogy több napig nem adsz neki és majd meglátod. Ha lesznek jobb és rosszabb éjszakák, akkor nálatok is szakaszosan jönnek a fogak, vagy is van mikor jobban elviseli és máskor nagyon fáj neki. :)
Az én kislányom nem bírja a Chamomilllát. Feloldok 5 golyót kis vízben és odaadom neki, de mindig kibukja 5-10 perc múlva. tuti attól van, merrt már vagy 10-szer előfordult és már úgy is adtam neki, hogy utána nem engedtem a játszószőnyegre, hanem cipeltem, de akkor is kijött belőle. Többet nem adok.
valaki tapasztalt már ilyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!