Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért dörzsöli állandóan a 3...

Miért dörzsöli állandóan a 3 hónapos kisfiam a szemét, meg az orrát?

Figyelt kérdés
2008. okt. 23. 13:21
 1/7 anonim válasza:
100%
Talan allergias?! Nekem is 2 hetes koromban kezdodott... vagyis akkor vettek eszre, hogy valami nincs rendben, viszkettem, tusszogtem, kapartam magam... es igen, nevetseges, de a tejre voltam allergias... es hat 30 evvel ezelott meg nem voltak a szuper tejpotlok... valamit nekem is kellett ennem... es igen, a mai napig "iszom a levet"... eros allergiam van. De szerintem vidd el orvoshoz, az a legjobb megoldas... o talan tudja a valaszt a kerdesedre. :)
2008. okt. 23. 13:38
 2/7 A kérdező kommentje:
De hipoallergén tápszert kap,és szopik is.Akkor az én tejemre lenne allergiás?Köszi a választ.
2008. okt. 23. 14:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem akkor dörzsöli a szemét, meg az orrát, ha álmos. De ha állandóan csinálja, ahogy írod, akkor mutasd meg orvosnak, az a biztos.
2008. okt. 23. 14:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Lányom 4 hós, ő is sokszor csinálja, nem csak mikor álmos, amikor ébred akkor is. Én is arra gondoltam, hogy lehet valami az orrában, viszkethet esetleg.

De azért nem állandóan csinálja, csak elég sokszor.

2008. okt. 23. 15:44
 5/7 anonim ***** válasza:
60%
nalunk ez az almossag jele, ha ezt csinalja, azonnal lerakom aludni, 2 perc mulva alszik is, noha nem is tunt addig faradtnak.
2008. okt. 23. 15:59
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is az álmosság jele. Észrevettem viszont, hogy mikor jött a foga, akkor többször csinálta. Alul már kint van neki 2 foga, talán most fognak jönni a felsők, mert megint sűrűbben csinálja. Viszket neki meg feszül, talán ezért lehet. Nekem a védőnőm ezt mondta.
2008. okt. 23. 17:43
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a fülével csinálta ugyanezt és folyton azt hittük, hogy a babaúszáson esetleg elkaphatott valamit, vagy hogy érzékeny a füle a vízre és így jelzi hogy fáj, de soha nem volt semmi baja szerencsére a fülének, egyszerűen ez mint szokás alakult ki nála. Egyszer csak felfedezte hogy játszhat a fülével és piszkálja ha rájon ez a szokása!

Úgyhogy ha egyébként nem levert, és teljesen jól fejlődik akkor ne aggódj miatta!

2008. okt. 24. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!