Miért dörzsöli állandóan a 3 hónapos kisfiam a szemét, meg az orrát?
Figyelt kérdés
2008. okt. 23. 13:21
1/7 anonim válasza:
Talan allergias?! Nekem is 2 hetes koromban kezdodott... vagyis akkor vettek eszre, hogy valami nincs rendben, viszkettem, tusszogtem, kapartam magam... es igen, nevetseges, de a tejre voltam allergias... es hat 30 evvel ezelott meg nem voltak a szuper tejpotlok... valamit nekem is kellett ennem... es igen, a mai napig "iszom a levet"... eros allergiam van. De szerintem vidd el orvoshoz, az a legjobb megoldas... o talan tudja a valaszt a kerdesedre. :)
2/7 A kérdező kommentje:
De hipoallergén tápszert kap,és szopik is.Akkor az én tejemre lenne allergiás?Köszi a választ.
2008. okt. 23. 14:19
3/7 anonim válasza:
Nekem akkor dörzsöli a szemét, meg az orrát, ha álmos. De ha állandóan csinálja, ahogy írod, akkor mutasd meg orvosnak, az a biztos.
4/7 anonim válasza:
Lányom 4 hós, ő is sokszor csinálja, nem csak mikor álmos, amikor ébred akkor is. Én is arra gondoltam, hogy lehet valami az orrában, viszkethet esetleg.
De azért nem állandóan csinálja, csak elég sokszor.
5/7 anonim válasza:
nalunk ez az almossag jele, ha ezt csinalja, azonnal lerakom aludni, 2 perc mulva alszik is, noha nem is tunt addig faradtnak.
6/7 anonim válasza:
Nálunk is az álmosság jele. Észrevettem viszont, hogy mikor jött a foga, akkor többször csinálta. Alul már kint van neki 2 foga, talán most fognak jönni a felsők, mert megint sűrűbben csinálja. Viszket neki meg feszül, talán ezért lehet. Nekem a védőnőm ezt mondta.
7/7 anonim válasza:
Nálunk a fülével csinálta ugyanezt és folyton azt hittük, hogy a babaúszáson esetleg elkaphatott valamit, vagy hogy érzékeny a füle a vízre és így jelzi hogy fáj, de soha nem volt semmi baja szerencsére a fülének, egyszerűen ez mint szokás alakult ki nála. Egyszer csak felfedezte hogy játszhat a fülével és piszkálja ha rájon ez a szokása!
Úgyhogy ha egyébként nem levert, és teljesen jól fejlődik akkor ne aggódj miatta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!