Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szofi vagy szofia?! 💖

Szofi vagy szofia?! 💖

Figyelt kérdés
Melyiket adnátok?
2017. nov. 13. 12:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
16%
Akkor már inkább Sophie
2017. nov. 13. 13:43
 12/19 anonim válasza:
0%
Nem adnám egyiket se a gyerekemnek még pedig két okból kifolyólag mert szimpatikus gyerek névként a másik ok pedig az,hogy úgy hívják a kutyámat nem lesz a kutyámról elnevezve a gyerekem a név megmarad a kutyusomnak.
2017. nov. 13. 13:49
 13/19 piriiiii ***** válasza:
64%
Egyik se a kedvenc nevem. Van egy ismerősöm, aki Zsófia, Szofinak becézik. A Szofi nem olyan rossz.
2017. nov. 13. 13:49
 14/19 anonim ***** válasza:
74%

Egyiket sem igazából. De akkor már Szófia és annak a becézése a Szofi. Magában a Szofi gyerekes és nem tudnám elképzelni hogy egy nő ilyen névvel mutatkozzon be, de a Szófia az szép és becézésnek a Szofi is aranyos.

A Zsófia amúgy abszolút nem tetszik, nagyon tucat. A Szófia szebb.

2017. nov. 13. 13:54
 15/19 anonim ***** válasza:
52%
A védőnői körzetemben több Szofi született az elmúlt években. Szerintem kezd nagyon divatnév lenni, így nem feltétlenül praktikus. Ráadásul csak magyar fonetikával lehet anyakönyvezni, amitől számomra egy kicsit fura. A Zsófia szerintem szép, viszont megfontolandó, ha netán külföldön szeretne élni mennyire tud érvényesülni. Összesen 3 Zsófi ismerősöm járt így, és azért vannak nehézségek a Zs betű miatt.
2017. nov. 13. 14:11
 16/19 anonim ***** válasza:
62%

Szófia, mert abból lehet Szofi becézve. Jobb egy normál név és max. becézed, mint egy becenevet adni és egész életében beceneve lesz csak.

De a Zsófia is szép.

2017. nov. 13. 14:12
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem Szofia. Komolyabban hangzik, felnottkent jobb lesz bemutatkozasnal stb.

Es mindenki becezheti Szofinak.

Nekem tetszik mindketto:)

2017. nov. 13. 14:51
 18/19 anonim ***** válasza:
Szofia
2017. nov. 13. 20:03
 19/19 anonim ***** válasza:
Én a Szófiát adnám, és Szofi-ként becézném. :)
2017. nov. 17. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!