S. O. S.! Erős, akut hasmenésre kicsinek mit?
próbáld a hipp hasmenés elleni innivalóját. állítólag nagyon jó.
2010. máj. 31. 15:55
2/10 A kérdező kommentje:
jaj, nagyon köszi!! DM-ben vajon kapni? Mi van ráírva? Köszönöm
3/10 anonim válasza:
2010. máj. 31. 16:02
Én nem fognám a fogzásra. Főleg, hogy lázas. (bár lehet a fogától is lázas) Akkor ált. a széklet nem ilyen. Mindenképpen adj neki folyadékot, almát. A gyógyszertárban van Smecta por, az kifejezetten hasmenésre van.
2010. máj. 31. 16:07
Ha a DM-be el tudsz menni,az ügyeletre mért nem?
2010. máj. 31. 16:28
Én a helyedben mindenképpen bevinném az ügyeletre, ha erős hasmenése van az egy deci folyadék amit megivott az nagyon kevés. Nagyon hamar ki tudnak ám száradni a picik, jobb megelőzni!
2010. máj. 31. 16:45
7/10 A kérdező kommentje:
Beszéltem a gyerekorvosunkkal ma, mondtam neki hogy mi van, ő mondta hogy holnapig várjunk, itassam , és próbáljam levinni a lázát, illetve ha menne a hasa akkor normaflore-t adjak neki.
Amúgy meg senki nem mondta hogy én fogok elszaladni a boltba, nem tudom miért kell bunkónak és tudálékosnak lenni "kedves" válaszoló?!
Szia,a normaflore az nagyon jó,de a lázzal kapcsolatban nagyon vigyázz,mert az én lányomnál a kiszáradás jele volt.Sajnos tapasztalatlan voltam,hiába adtam a vizet és a teát kiskanállal neki,az is kijött belőle,végül lázgörcsöt kapott,mert már annyira ki volt száradva.Itasd akár kortyonként őt.Mi a kórházba kötöttünk ki.Jobbulást Nektek!Ja és enni teába áztatott háztartási kekszet adtam neki,azt szívesen fogadta,annak ellenére,hogy nem volt étvágya és ez a kaja fogja a székletet is.
2010. máj. 31. 17:06
9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm :) étvágya ma nem sok volt, de legalább az almát és banánt szépen elfogadta, megette. a legutóbbi széklete már javuló tendenciát mutat :) lázzal kezdődött az egész, utána jött a hasmenés. és történetesen épp ma bújt elő a fogacska De mindenesetre ha nem romlik este éjjel az állapota holnap irány a doki.
Nem akarok vészmadár lenni, de jobb félni, mint megijedni. Mi tavaly nagyon megjártuk. A kisfiamnak magas láza volt, semmi más tünet. Csak csillapítani tudtuk. Voltunk gyerekorvosnál: lázcsillapítás, bő folyadékbevitel. Aztán mikor hányt egyet, azonnal az ügyeletre rohantunk. Bekerültünk a kórházba. A láz elmúlt, jött a hasmenés. Nagyon durva volt. Minden széklet után TELJESEN át kellett öltöztetnem. 4napig voltunk benn, állítólag valami bélfertőzése volt. De a hasmenés eltartott kb. 3hétig! A Smecta nekünk nem jött be, szegénykém azonnal kihányta. Gyakorlatilag semmit nem tudtunk tenni ellene. A Normaflore sem szünteti meg, az a bélflóra helyreállításához való.
Szorítok, hogy ne legyen komoly baja a kisfiadnak! Jobbulást!
2010. máj. 31. 21:23
Kapcsolódó kérdések: