Kb. mennyi ideig elég egy 400 grammos Sudocrem?
Használati szokásoktól is függ, de nálunk a 125gr-os is hosszú hónapokig elég volt.
Legalább 1 évig, de mi nem kentük állandóan, csak ha piros volt a feneke a fogzástól. Plusz mi is használtuk.
Az a nagyobb?
Nem tudom hány grammos a miénk, de majdnem 1 évig elég egy tubus olyan kevés kell belőle. Bár én csak akkor használom ha kipirosodik a popsija, nem minden kaki után.
Igen, ez a legnagyobb. Még nincs meg a baba, de van 2 db, nem tudom, tartogassam-e mindkettőt vagy eladjam az egyiket. Én sem feltétlen szeretném állandó jelleggel használni, de ugye ezt még nem tudom, mennyire lesz érzékeny a popsija.
Köszi a válaszokat! :)
én csak akkor használom ha kiütéses, alapvetően a gyógyszertárit használjuk amit a doki felírt...én kaptam mindkét szülésemnél ilyen mini termékmintákat azóta se fogytak el :D gőzöm sincs mihez kezdenék egy nagy tégellyel, nem hogy kettővel :)
a baba valszeg örökli a bőr típusod...ha érzékeny vagy, könnyen kipattogzol, fehér bőrű stb lehet hogy el fog fogyni egy nagy tégely....kettő szerintem még akkor se...
Köszi a válaszokat! :)
Akkor várok, amíg megszületik, aztán majd látom, mi legyen.
Tudom, hogy tökéletes a gyógyszertári, de kb. 10 éve Sudocrem mániás vagyok, imádom az illatát is, meg minden vacakra ezt kenem, ha van valami bibi magamon és nagyon gyorsan elmúlik tőle. Így szeretném a kislányunknál is ezt használni.
Egyébként a barátnőm hozta Angliából, ott nagyon jó áron van, nem annyi az ára, mint itthon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!