Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem akar este elaludni...

Miért nem akar este elaludni a baba, pedig nem aludt többet napközben, mint szokott?

Figyelt kérdés
Nappal 1.5 órát van ébren, amiben benne van a szoptatás is, ennek letelte után ölbe akar jönni és el kell altatni, ez ismétlődik. Este fürdés után szoptatás, közben elalszik és teszem az ágyába. Mindig ez az esti folyamat, most mégis felrúgta és nem hajlandó elaludni. Vállra vettem és énekeltem neki meg ringattam, cicire tettem, hogy aludjon el rajta, de amint beteszem az ágyába, ébren van. Mit kezdjek vele?

2017. nov. 8. 23:47
 1/4 anonim válasza:
100%

A kort nem írtad. De ettől függetlenül a babák és gyermekek mindig változnak.

A kisfiam majd 4 hónapos és eddig szinte végig aludta az éjszakákat 3 hetes korától.

Mióta megindult a fogzás sokkal nyugtalanabb, volt hogy kevesebbett aludt nap közben éjszaka sokszor kelt, nehezebben alszik el.

Nekünk a baba masszázs sokat segített, hogy némileg nyugodtan aludjon.

Átmasszírozom, fürdés, eszik és alszik.

Vagy nagyobbaknál a sok új élmeny felpörgeti, nehezebben tud elaludni...

Esetleg valójában még nem fáradt (korán próbalod altatni?) Az elso két hónapban nálunk 10-11 körül volt a lefekvés és így aludt 4-5-ig. De ha hamarabb próbaltam letenni ébredt 3 óránként....

Minden baba egyedi, ezt neked kell kitapasztalni.

Mi változott a baba körül.. Fogzás, költözés...elkezd felülni, járni, időjárás nagyon érzékenyek a környezetükre.

2017. nov. 9. 05:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Ennyi éber idővel valószínű nagyon pici lehet még!

Napközben hogy alszik? Sötétben? Nem lehet hogy felcserélte a nappalt az éjszakával?

2017. nov. 9. 08:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Két hónapos múlt egy hete. Az időjárásra gyanakszom, mert nyűgös szokott lenni, ha front vagy valami változás jön. Tegnap reggel még napsütés, késő estére pedig eső, szerintem ez volt a baja, csak nem esett le nekem. Máskor van, hogy többet is alszik napközben, mégis elalszik fürdés után, most tuti a front zavarhatta meg.
2017. nov. 9. 10:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy világosban és kis zajban (beszélgetés, zene) alszik napközben, csak éjjel van sötét.
2017. nov. 9. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!