Üzenetet kaptam a pneumococcus ellen védőoltásról. Igaz lehet az alábbi üzenet? Tapasztalta már valaki?
Az alábbi üzenetet kaptam:
Kedves kisgyerekes anyukák!
A kisfiammal orvosnál voltunk, mert beteg lett. Akkor mondta az orvosunk, hogy a pneumococcus elleni védőoltás ingyenes ugyan, de csak akkor, ha az anyuka egy formanyomtatványt kitöltve külön kéri ezt. Közben az orvosunk elmondta, hogy felháborító módon ezt a dolgot nem reklámozhatják, sőt letiltották a reklámokat mindenhol, mivel aki nem tud róla, és nem igényli, annak nem fizeti ki az állam, az amúgy 17 ezer forintos oltást. Szóval fogjunk össze, terjesszétek, tegyétek ki az üzifalra, mondjátok el egymásnak kedves anyukák!
A kislányommal a héten voltunk a 4 hós oltáson, ahol egyidejűleg megkaptam az igényelt nem kötelező védőoltást is. Az igaz, hogy amikor jeleztük az igényt, nem kellett kitölteni semmilyen papírt; most azonban alá kellett írni egy formanyomtatványt a baba adatival, és hogy vállaljuk a következő két oltást is.
Szerintem máshol így van.
Addig örüljetek, amíg nem oltják be a gyereketeket különböző féle oltásokkal. Ugyanis mindegyik nehézfémeket, főként HIGANYT tartalmaznak, és ez sok szövődménnyel jár.
ezt olvassátok el:
A higanyosnak üzenném, hogy nem ez volt a kérdés!
A higany tuti nem található semmilyen oltásban, mivel köztudottan bőrrel érintkezve mérgez , nem fogják egy szervezetbe juttatható oltásba bekeverni!!!
A higanyos lázmérő is csak be lett tiltva..sehol sem fogsz kapni legálisan..helyette alkoholos van.
Mert ha eltörne bajt okozna a higany-szóval akkor ne ijesztgesd a kismamákat legfeljebb te ne vidd a babád oltogatni..
A kérdezőnek pedig : a tv-ben megvolt a megfelelő reklám..én is onnan tudok róla..egyszerűen kérd a gyerekorvostól és majd kitöltitek a papírt baba név, anya név, szül idő..és ennyi.
Megkapja a babád és holnap nem is emlékszel erre.
Akitől ezt a levelet kaptad az pedig vagy a gyurcsányék rokona, mert ők olyan rendesek, hogy ennyi pénzt áldoznak, vagy szar orvoshoz jár a babájával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!