Ti hogy tisztítjátok a baba fülét?
Én mindig is pálcikával tisztítottam.
Babaként a babapálcikával, azt nem lehet "túl tolni", amióta nagyobb, sima fültisztítóval, mint a mienk.
Egyrészt mindig szedek ki zsírt, tehát gondolom akkor nem beljebb megy.
Másrészt télen többször van fülgyulladása, akkor vizsgálja a doktornéni, sosem mondta, hogy nem jól van tisztítva a füle.
Nálunk sosem volt még fülgyulladás.
Én is pálcikával tisztítom nekik. Sosem volt még ebből gond.
Nem befelé kell tolni, hanem pálcikával is tudod kifelé ,,terelni" a fülzsírt.
1-es, és vajon miért van mindig fülgyulladása? Még nem raktad össze?
A fül öntisztuló. Csak a kicsorgó zsírt szabad letörölni.
1-es vagyok.
Nem ettől van fülgyulladása, hanem amikor taknyos, akkor van sűrűn, mert rámegy a fülére. Semmi köze ehhez. Csak azért írtam a fülgyulladást, hogy akkor a doki kimondottan a fülébe néz bele, tehát láthatná, ha nem megfelelő a tisztítása.
Úgy látom több oldala van a dolognak.. :)
Igazából 3 dolgot hallottam én is: pálcika, kagyló tisztítás és a fültisztitó spray.
Csak nem igazán tudom melyik lenne a legjobb.. Mindenesetre köszönöm az eddig válaszolóknak!
Csak onnan tisztítsd ki pálcával, ahol látod, külső fültisztítás!
Fülspray stb felejtős. Fül tényleg öntisztul.
érdemes fülorrgégészhez vinni rendszeresen, aki szakszerűen kimossa, kiöblíti, ha szükséges.
Érdekes, a gyerekorvosunk mindig jelzi, ha fülzsíros és rosszalló pillantásokat vet. Nem kívül szokott fülzsíros lenni, hanem belül vannak apró beszáradt darabkák.
Amit ha nem nyúlok picit beljebb, nem tudok ugyebár kiszedni.
Harmincas, fiatal, modern gyermekorvos, nem őskövület.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!