Besárgulhat többször is egy baba?
Figyelt kérdés
2010. máj. 30. 22:54
11/13 A kérdező kommentje:
Szia!Kedves vagy,hogy érdeklődsz!Sajnos majd csak a du.rendelés után jön.Majd megírom mi volt.
2010. jún. 3. 15:38
12/13 A kérdező kommentje:
Bocs csak közben volt egy fürdés,egy vacsi,és egy altatás is. :) Szóval azt mondta,hogy hála az Égnek nem sárga,mondta,hogy ha nem tudom eldönteni ,a szemfehérjét nézzem,az sárgul elsőnek. Nos az meg neki egész kékbe hajló fehér,tehát szupi!! Mint azt reméltem,neki ilyen könnyen barnulós bőre van. Az enyém is fehér,viszont hamar barnul,az apukája nehezen barnuló típus. Ezt tőlem örökölte. Hát hármunk közül most a gyerkőc győzött,és emiatt ijesztgettek +pumpáltam itt magam... :)))) Mégegyszer köszönöm,hogy gondoltál ránk! :) Szép estét!
2010. jún. 3. 20:09
13/13 anonim válasza:
Nagyon orulok, hogy nincs semmi baj! En is ennyire meg tudok altalaban ijedni akarmi miatt, rogton beindul a fantaziam, pl.hogy miert sapadt a gyerek, miert nem eszik, stb...
Kivanok Nektek nagyon sok egeszseget es egy kellemes estet!
E.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!