Rugós hintát milyet javasoltok? Valami márka ami van nektek és tuti jó?
Figyelt kérdés
2010. máj. 30. 22:14
1/13 anonim válasza:
Nekunk Cam a márkája a hintának és nagy sokat használtuk, nagyon szerette a lányom. Körbe műanyag keret van így nem tudja megütni magát a baba ha nekimegy az ajtófélfának, ez az ajtókeretre kell felakasztani. Remélem tudtam segíteni.
2/13 anonim válasza:
Nekünk sem rugós van, hanem Bergon hintánk van, de sajna a fiam nem szereti. Szinte új, ha érdekel, olcsón eladó. [link]
3/13 anonim válasza:
Első vagyok, lehet rosszul fogalmaztam, amiről irtam az rugós hinta ugrálni tud benne a baba. A másik fajtát az mi sem szerettük
4/13 A kérdező kommentje:
Köszi! Én nem erre gondolok, hanem amiben rugózni tud, ugrálni a baba. Ajtófélfára kapaszkodik rá egy kampóval és 6 hós kortól használható általában (azt hiszem).
2010. máj. 31. 09:05
5/13 anonim válasza:
Nekünk Disney/micimackós/ rugós hintánk van és a lányom nagyon szereti.A Brendonban vettük ha jól emlékszem 8990Ft-ért.
6/13 anonim válasza:
Mi a Litaf Jumplay márkát használtuk, én az interneten találtam, nem is volt kibontva a dobozból, és így 8.000.- Ft-ba került. Egyébként azt hiszem 12.000.- Ft volt amit találtam üzletben legolcsóbban.
7/13 anonim válasza:
előző vagyok, és szerette a kisfiam nagyon, és mi is meg voltunk vele elégedve.
8/13 anonim válasza:
Bocs az OFF ért. Kedves Második! NEm tudok privit írni. Érdekelne, légyszi írj.
9/13 anonim válasza:
Szia! Eladó a hintánk, sajnos a kisfiamnak 9 hós, nem igazán tetszik neki. Kifogástalan állapotú. 7 ezret gondoltam érte. Uniszex - bordó színű, ugyan az a mintája, mint a linken láthatóaknak. Budapest vagy Szentendre környéke jó átadás szempontjából. Fotózok, ha kéred.
10/13 anonim válasza:
Érdekel, igen. Pestiek vagyunk (még), így az átvétel is megoldható lenne. Kérlek írj privát, mert én nem tudok.... Nincs a kommented mellett, hogy lehet privát emailt küldeni... Ne itt egyezkedjünk, meg kis is fogja törölni a rendszer. Köszi.
Kedves Kérdező, ne haragudj megint az OFF-ért.:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!