Honor fiú névről mi a véleményetek?
Miért akarsz direkt kiszúrni a gyerekeddel? Ezzel csak megszívatod, és mindig csúfolni fogják az iskolában, ami súlyos önbizalomhiányhoz, öngyilkos hajlamhoz vezethet. Komolyan nem tudom mi a francot gondolsz. Én ismerek egy Alma nevű lányt, és ő is nagyon megszenvedte (öngyilkos hajlam, zárkózottság, stb stb). Ettől nem lesz különleges a gyereked, csak szenvedni fog.
Én nem vagyok híve a "mainstream" neveknek, pl János, Sándor, Imre, stb, inkább a mérsékelten gyakoriaknak, pl Csongor, Jenő, Ákos, Szabolcs, stb. De ne olyat adj neki amiből nagyjából 1 van összvissz az országban, és folyamatosan csak gondja lesz belőle.
Egyébként én azt javaslom h 2 nevet is adj, és később el tudja dönteni majd, melyik tetszik neki jobban, ha akarja.
(A Honort meg nagyon gyorsan felejtsd el)
Női névnek hittem, kifejezetten homokos név.
Egyébként barna végtermékhez hasonlítható név szerintem. tehát S-Za-r
Jelenleg egy nagyon jó ár-érték arányú Honor okostelefont használok, Honor 9-et pontosabban. Kamerája nagyon jó képet ké...
Micsoda??? Te komolyan ennek akarod a gyerekedet elnevezni? XDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!