Mennyi folyadékot kell innia 4 hónapos kislányomnak? (anyatejes) Kevés forralt és lehűtött vizet szoktam adni. Ki kell bírnia a 4 óránkénti evést? Folyadékkal mennyi ideig tudom elnyújtani az evést de úgy, hogy szopizzon is?
Figyelt kérdés
2008. okt. 22. 19:09
1/5 anonim válasza:
Miét kell kibirnia a 4 óránkénti evést. Az anyatejes babának nem kell innia legfeljebb ha nagyon meleg van, de most nem így van. Az anyatej elegendő neki. Miért nem igény szerint szoptatod? Ne nézd az órát, amikor jelzi szoptasd meg.
2/5 anonim válasza:
Lányom is 4 hós, nem adok neki folyadékot. Nyáron adtam vizet, mikor nagyon meleg volt, elfogadta. De mióta nincs kánikula, ne igényli, kiköpi és bukik tőle. Azóta ne is adtam neki.
Én 3 óránként szoptatok, illetve ahogy kéri, de nagyjából 3 óránként jön ki:-)
3/5 anonim válasza:
Szerintem sem kell innia a tej mellett és nem is kell 4 óráig kibírnia. Az én 5 hónapos lányom 2,5 - 3,5 óránként eszik és még a nyári nagy melegben sem itattam vele vizet, inkább megszoptattam.
4/5 anonim válasza:
Tényleg ne adj neki vizet, hidd el, felesleges. Tejcsi kell neki, akkor amikor ő szeretné.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!! :)
Akkor szoptatok csak ha kéri!!! :D
2008. okt. 23. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!