Besafe Izi Comfort X3 gyermekülésről szeretnék tapasztalatokat kérdezni?
Szia!
Nekünk is Besafe izi comfort x1 van, csak jókat tudok róla mondani, én anno elég sokat böngésztem a neten, hogy melyik lenne a legjobb, és ár-érték arányban magasan a besafe nyert, nagyon jók a töréstesztjei is, kényelmes, a kislányom imád benne utazni, nagyon könnyű bekötni is (úgy tudom ez a z egy, amelyiknél elöl vezetik el a bizt.öv egyik szárát, így még biztonságosabb.)
Az X3 az X1 továbbfejlesztett változata, úgyhogy sztm még jobb mint a mienk, pedig már ez is szuper :)
Nyugodtan vedd meg!
20 hós kislány anyukája
11.16-os vagyok. Mi ezt vettük:
Mi két hónapja vettünk X3-at!Szuper,imádja a kisfiam!
Nekünk vételkor a fő szempont az volt,h vezető márka a gyerekülések közt,és kiváló a baleseti statisztikájuk,halálos baleset még ilyen besafe ülésekben nem történt!
Bár azt hozzá teszem,h nem egy olcsó ülés,de én nagyon tudom ajánlani!
Kedves Kérdező!
Pár héten belül mi is váltani kényszerülünk a hordozóról gyerekülésre, és hosszas böngészés és tanakodás után ugyanaz a kettő játszik már csak, mint Nálad! Eleinte a Tobi felé húztam jobban, de most egyre jobban beleszeretek a BeSafe-be... Szeretném megkérdezni, hogy végül melyiknél maradtatok? És hogy vált be? Tudom, hogy gyerekfüggő, meg minden, de azért kíváncsi lennék! Köszönöm a segítséged:)
Kedves "Kérdező",
végül X3-at vettünk és nem bántuk meg! Babó imádja, úgy utazik benne, mint egy "kiskirály", mindent lát belőle és hosszú úton nagyokat tud aludni is benne! Tobiról hamar lebeszéltük magunkat, amikor egymás mellett bekötve az autóban kipróbáltuk a két ülést! Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!