Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy csináljam, hogy átaludja...

Hogy csináljam, hogy átaludja az éjszakát? 2 hónapos a kisfiam éjfél-egy óra,valamint 4-5 óra között mindig felkel,mert éhes. Tápot kap a pici.

Figyelt kérdés
Szeretném ha átaludná ez éjszakát vagy legalább csak 1x ébredjen fel.Hogy csináljam?
2008. okt. 22. 17:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szeintem ebben a korban még teljesen normális hogy felkell éjjel, az én gyerekeim is sokáig fent voltak minden éjjel. Tudom néha nagyon fárasztó tud lenni, de muszály kibirni. Neki még szüksége van az ennivalóra éjjel is vagy csak rád, de ez normális. Ne abból indulj ki hogy vannak babák akik hamar átaludják az éjszakák, ők a ritka kivételk, nem az az átlag. Kitartás.
2008. okt. 22. 18:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az első válaszolóval. A babád még picike, az én lányom ennyi idősen 2 óránként evett(éjjel is), a kisfiam 3 óránként. Ez szerintem a természet rendje, hogy egy kisbaba eszik alszik, éjjel is.

A kisfiam most 9 hónapos és még egyszer felébred enni, nem tudom meddig fogja még csinálni, de adok neki, mert éhes. Én sem aludtam végig egyetlen éjszakát sem másfél éve, mert már a terhesség alatt sem tudtam.

Kitartás!

2 gyerek anyukája

2008. okt. 22. 18:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia, kisfiam 3 hónapig szopizott, kétszer kelt éjjel (éjfél korul, ill 3kor), de mindig csak keveset. Ezért gondoltam, ogy csak szomjas, és mikor áttértunk a tápszerre(muszáj volt), éjjel csak teát kapott, és bevált, egyszer kelt fel. 5-6 hónapos koráig jo is volt így, aztán ahogy kezdett noni a fogacskája, újra enni kért éjszaka is, úgy mint az elején, 3 óránként. Most kijott a fogacska, és lekopogom, azóta kikopi a tejet, megint csak teázunk éjjel, 1x. Én így csináltam.
2008. okt. 22. 20:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Utolso vagyok: még annyit, hogy ha meg is próbálod a teát, de pár alkalom után úgy látod, nem válik be, valószínuleg még szuksége van a tejre. Ebben a korban ez még teljesen normális, eroltetni nem szabad. Fáraszto nagyon, tudom, de esetleg próbálj pihenni napkozben, amikor o is.Udv.
2008. okt. 22. 20:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2008. okt. 22. 20:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Még pici, én sem vonnám meg tőle a kaját. A tápot meg apa is oda tudja adni neki éjjel üvegből.
2008. okt. 22. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!