7 hós kisfiam ma délután leesett az ágyról. Magam sem tudom, hogy hogyan történhetett, egy pillanat alatt egyszerüen lefordult. A fejét ütötte be hátul, de még csak dudor sincs rajta. Lehet valami baj ebből?
Enyhe vigasz, de az enyem is leesett. Dehogyis vagy rossz anya! Most legalabb mar tudod hogy minden pillanatban minden pillanatban minden pillanatban figyelj ra, es ne hagyd egyedul egyetlen pillanatra sem! Ha azt gondolod, hogy egyetlen pillanatig egyedul hagyod ugysem fog leesni, akkor lefog esni. Amirol azt gondolod, hogy -a, remelem nem fog...
De a rossz fog megtortenni. Inkabb tedd gyorsan a kisagyba, nem baj ha sir(inkabb o, mint te), es intezd amit kell.Az enyem is leesett, ott ultem mellette.
Amikor majd egy kicsit nagyobb lesz akkor pedig meg a wc-re is inkabb vidd magaddal, megeri!
Ne viccelj dehogy vagy rossz anya!Szerintem mindekivel elofordulnak ilyen balesetek!Az èn kislànyom is leesett az àgyunkrol 6honaposan.Arccal,vèrzett a nozia is de azon kivul semmi baja nem volt.A siràs is csak 3percig tartott!
Ha tènyleg jol van ugyan ugy viselkedik ,mint eddig ne aggodj.Ha mègis nyugtalan lennèl akkor vidd el az ugyeletre.
Ha valami komoly esèse volt akkor kb.1oràn belul jelentkeznie kell hànyàsnak aluszèkonysàgna!A lènyeg ne hagyd aludni csak ha eltelt legalàbb egy ora az esès utàn!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!