Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hetes babám nagyon hasfájós,...

2 hetes babám nagyon hasfájós, így nagyon nyugtalanul alszik, citromfűteát adhatok neki?

Figyelt kérdés
Nagyon szenved szegény a görcsöktöl,az infakol sem vált be.Lehet neki enyhe citromfű teát adni éjszakára hogy nyugodtabban aludjon?Mert ugy hallottam,hogy a citromfűtea nyugtato és görcsoldó hatásu,és nincs ráírva hogy nem adható babáknak.
2008. okt. 22. 16:31
 1/7 anonim ***** válasza:
48%
Anyatejes a babád? Akkor lehet, hogy azért fáj a hasa, mert te olyat ettél ami nem tett jót a pocakjának...
2008. okt. 22. 16:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen anyatejes,de semmi olyat nem ettem,egyszerüen csak mohón eszik és sok levegőt nyel,de semmi nem használ.A szélcső valmit segített,csak az éjszakák nyugtalanok.
2008. okt. 22. 16:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mecsek teát próbáltad?
2008. okt. 22. 16:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Az én kisfiam is nagyon hasfájós volt, nagyon sokat szenvedett. A gyerekorvosunk az espumisan cseppet ajánlotta 5 X 5 cseppet naponta, ez semmit sem segített. Ekkor a gyógyszerésznő mondta, hogy nyugodtan adhatunk neki minden evés előtt 25 cseppet, mint a betegtájékoztatóban is írnak. Másnapra el is múlt a hasfájás, még mindig használjuk csak 15 cseppel.

5 hónapos kisfiú anyukája

2008. okt. 22. 16:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Én az FLP-s Aloe Vera Acitvatort használtam, és most is fogzásra, illetve lázcsillapításra. Tökéletes, és természetes alapanyag:-)
2008. okt. 22. 17:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! Mi is két hetesek vagyunk és sokat fáj a poci. Az espumisant próbáltuk, szerintem még rosszabb lett. Nálunk most az vált be, hogy a Mecsek Baby teából minden evés előtt kap egy kicsit, szinte csak pár kortyot, max. 5 ml-t. Sokkal könnyebben pukizik tőle, és nem sír órákat, legfeljebb 10-15 percet nyűgösködik evés után.
2008. okt. 22. 17:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,de a citromfűről senki nem írt.Adható e éjszakára?
2008. okt. 22. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!