Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan kell megállapítani,...

Hogyan kell megállapítani, hogy hányas cipő való a kisbabámnak? Mire kell még odafigyelni a cipő kiválasztásakor?

Figyelt kérdés
A kisfiam most nyolc és fél hónapos, és segítséggel már lépegetünk. Amikor elmegyünk sétálni előfordul, hogy elzsibbad a babakocsiban, és szívem szerint kicsit kivenném és sétáltatnám, de nincs cipőnk. Otthon ez ugye nem gond. Ismerve az árakat, meg a babák gyors növekedési ütemét csak használtan vennék valamelyik internetes oldalon. Van olyan eladó, aki azt írja, hogy mennyi a belső talphossz, van aki azt írja, hogy hányas a cipő. Nekem fogalmam sincs, hogy az én kisbabámnak hányas cipő való, illetve, hogy a kisbabám talhosszához képest mekkorának kell lennie a cipő belső talphosszának. Meg arra is gondoltam, hogy van, hogy lábfejes rugi van rajta. Arra is rá fogom tudni húzni a cipőt? Szeretnék nem mellélőni a vásárlással. Miket kérdezzek az eladótól, mielőtt megvenném a cipőt?
2008. okt. 22. 15:55
 1/4 anonim ***** válasza:

elmesz a babaddal egy bababoltba, felprobalgatjatok, és te meg leméred, nem kell megvenni, csak akkor megtudod a cipotalp hosszat, meg a méretet is.

vagyis én ezt tenném.

mindezt jatekos program kereteben neki, esetleg kaphat valami apróságot.

2008. okt. 22. 16:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, ez már az én fejemben is megfordult :-)
2008. okt. 22. 16:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Én a kicsi lábát körberajzoltam egy papíron, és azt lemérve megkaptam a talphosszát. A vaterán (vatera.hu) elég nagy a választék, és ha megkérdezed, tuti megírják ezt a méretet is. Arra azért még számolj rá egy jó fél- egy centit mindenképp, így belefér a lábfejes rugi, vagy vastagabb zokni. De készülj fel rá, hogy nem sokáig lesz jó rá.
2008. okt. 22. 17:14
 4/4 anonim ***** válasza:
én is körberajzoltam a kis lábát, és ráhagytam még a ruginak is helyet..és tényleg pár hét alatt ki fogja nőni..
2008. okt. 23. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!