Írunk együtt egy listát a babák különleges dolgairól?
Figyelt kérdés
A barátnőm most várja első gyermekét, és nagyon nagy az önbizalma :-) Szeretnék neki készíteni egy listát, amivel egy kicsit segítshetek neki, de egyben el is venném az önbizalmát. Például szeretném felsorolni, hogy mik miatt sírhat egy baba. írjátok le milyen különleges okok miatt sírt már a babátok, vagy bármilyen dolog eszetekbe jut, amire általában nem gondol egy anyuka, akkor írjátok le légyszives. Csak egy példa: az én kisfiammár fél órája nyűgösködött és kiderült, hogy a body címkéje bizergálta a kis oldalát. Vagy bármilyen vicces, meglepő dolog jut eszetekbe, írjátok le :-) Köszönöm!!!
Húúú, hát ő nagyon jó barátnőm és ezek szerint nem láttátok a mosolygós smileyt a mondatom végén. Nem kellett volna egyből rosszindulatú megjegyzéseket tenni szerintem. Csak ő mindig csipkelődött velem, hogy hogy nem lehet rájönni arra, miért sír a gyerek. Persze ő majd rájön, hogy ez nem is olyan egyszerű. Csak gondoltam, hogy előtte átnyújtok egy füzetecskét, amiben ezerféle ok van, és így hátha rájött volna. NA de inkább lefújom a projektet.
Bárki, aki rosszat gondolt rólam, üzenem, hogy jót akartam a barátnőmnek.
Köszönöm azoknak, akik értelmesen válaszoltak a kérdésre :-) Szép napot mindenkinek!
2010. máj. 31. 08:03
12/16 anonim válasza:
Most adod be a kulcsot, amikor már tisztáztad, hogy nem szemétkedni akarsz?
Egyébként egy javaslat: az összes gyerekes ismerősödet kérd meg mail-ben, hogy írjanak össze pár fontos tapasztalatot és küldjék el neked.
Mindjárt nem idegenek mondanak azt, amit akarnak. Megbízhatóbb.
2010. máj. 31. 08:18
13/16 anonim válasza:
a tegnapi 9 órás vagyok.Azért mert nem álltam rögtön melléd még értelmes és normális választ adtam.A véleményem normálisan leírtam és aki ezt nem tudja normálisan kommentálni,az szerintem még maga is gyerek.azért kösz a megjegyzést.
2010. máj. 31. 08:35
14/16 A kérdező kommentje:
Emberek! Nyugalom! Front van? Halljátok magatokat? Akinek nem inge, nem veszi magára. Kedves 9 órás, így ismeretlenül is, fogalmam sincs miért vetted magadra. Úgy emlékszem nem emeltem ki senkit, hogy ki írt rosszindulatú megjegyzéseket. Hagyjatok békén inkább, akkor foglalkozzatok a saját Picurkáitokkal. Csak szeretettel...
2010. máj. 31. 10:05
15/16 A kérdező kommentje:
Ja még azt akartam írni, hogy nem rémtörténetekre gondoltam természetesen, hanem vicces, különleges, elgondolkodtató történetekre. És téma lezárva innentől, nem érdekel az egész. Már bánom, hogy egyáltalán fevetettem ezt a témát.
2010. máj. 31. 10:08
16/16 anonim válasza:
hűű de hisztis itt valaki!!!!Ha ilyenen így felhúzod magad....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!