Mivel helyettesíthetem az anyatejet 9 hónapos kisfiam számára?
Figyelt kérdés
Tápszerezni nem szeretném.2010. máj. 29. 21:01
2/9 A kérdező kommentje:
Nem eszik meg belőle egy adagot.
Talán csak a harmadát.
2010. máj. 29. 21:06
3/9 anonim válasza:
Esetleg itt segithetnek.
4/9 anonim válasza:
Pedig valamit adnod kell neki. Ha elég a tejpépből annyi, jóllakik vele, akkor oké, de azt ugye tudod, hogy a tejpép is ugyanabból készül, mint a tápszer? Ha nem elég neki a pép, akkor adj neki tápszert, kicsi még, szüksége van rá.
5/9 A kérdező kommentje:
Nem elég neki a pép,de szerintem a tápszer sem fog neki ízleni,ezért tettem fel e kérdést.
2010. máj. 29. 21:28
6/9 anonim válasza:
Hat en 9 honapig szoptattam meg reggel meg este, de közben mar mindent evett a kisfiam es en rizstejet adtam neki tej helyett. A szopi 10 honaposan maradt el vegleg akkor estenkent tejbedara vagy a müllerben kaphato zabpehelyhes tejpep volt a vacsoraja, az natur izü es egeszseges is. Szerintem is felesleges tapszerezni. A kisfiam 9 honaposan mar szinte mindenevö volt. Husik meg fözelekek gyümölcsök.
7/9 A kérdező kommentje:
Elég sok mindent eszik ő is.Még van szopi is,de napról napra kevesebb a tejcsi.Ha teljesen elapad,akkor a megfelelő tejmennyiséget szeretném neki pótolni.
2010. máj. 29. 21:37
8/9 anonim válasza:
egy éves korig szüksége van, 500 ml anyatejre, vagy annak hiányában tápszerre, ezt nem tudod kikerülni. Ha nem bírja a tápot, akkor beszélj az orvosoddal,hogy ő mit javasol.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Megkérdezem a dokit és ha nincs más lehetőség,akkor tápszer.
2010. máj. 29. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!