Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Volt valamilyen kiütése, vagy...

Volt valamilyen kiütése, vagy bármi gondja babádnak a kóstoltatáskor az alábbiaktól?

Figyelt kérdés

Ezekre gondolok elsősorban:

-őszibarack, szilva, alma

-sütőtök, zöldborsó, répa

2010. máj. 29. 18:32
 1/5 anonim ***** válasza:
sütőtöktől fájt a hasa,répa kijött belőle,ahogy bement.almát és barackot evett még,azoktól nem volt baja.
2010. máj. 29. 18:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Soha semmire nem volt,hála istennek.(Tejet még nem ivott.)
2010. máj. 29. 21:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Nálunk az alma meghajtotta, pedig állítólag az szorulást okoz. Nagyon nem volt vészes az sem, azóta is azt adok neki, ha nincs kaki. Semmi más nem volt, szerencsére, csak az, hogy nem volt hajlandó megenni.

Mi 1,5 éves korig csak anyatejen és gyümin éltünk. Főzelék semmi.

2010. máj. 29. 21:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Én is úgy tudom, hogy az alma szorulást okozhat, ezért nem is adtam neki (vasat szedünk). De a védőnőm még nem hallott ilyenről, jó mi?
2010. máj. 29. 21:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Az alma is-is szorulast es hasmenest is okozhat. Nalunk hasmenes :D Meg a banantol is :D Legalabbis volt, most mar nagyfiu lett:D A zöldborso egy az egyben vegigment szegenyen, de meg mai napig sem tudja megemeszteni ahogy a kukoricat sem :S ahogy be ugy ki. Sütötök repa semmi, szilva hashajto, de a jobbik fajta, öszibarack szinten (vegüliscsak lazabb a kaki)

Nekem az eperrel volt ilyen kiüteses elmenyem. 3-4 honapos volt es sok epres joghurtot ettem azanap, szoptatas utan kb fel perccel az egesz baba durvan kivörösödött. Na telefonaltam mindenfele, hogy mizu meg Uristen mi van, de utana tiltolistara került az epres cucc nalam. Es adni sem adtam majdnem 2 eves koraig. De akkor mar nem volt baja töle :D

2010. máj. 29. 21:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!