9 hónapos baba miből igyon tápszert?
Figyelt kérdés
Babám anyatejes, de kiegészítésre szorul, viszont cumisüvegből semmit nem fogad el, s nem is szeretnék próbálkozni vele. Tanulóüvegből már tud inni, vizet-teát. Pohárból is iszik, bár mellé is megy :)2010. máj. 29. 17:22
1/2 anonim válasza:
De hát meg is válaszoltad a kérdésedet, abból add neki, amiből szeretnéd. Nekem a mai napig iszik cumisüvegből is a kisfiam (2 éves), és őszintén nem értem, miért annyira mumus a cumisüveg.... gyönyörűek a fogai, pohárból is ügyesen iszik, viszont amikor pici volt még, sokszor majd meg fulladt mert túl nagyot kortyolt, a cumisüvegből pedig kényelmesen tudott inni. Én a tápszert még csak cumisüvegből adtam anno, 9 hónapig szoptattam, és utána. De ha cumisüveg ellenes vagy, akkor adhatod pohárból, tanulóüvegből stb.... bármiből amit szoktatok.
2/2 anonim válasza:
Olyan tanulóüveget, csőrös poharat keress, amit lehet sterilizálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!