7 hónapos a kisfiam, néha úgy hallom, horog, ahogy levegot vesz, sípol. Nemcsak reggel, napkozben is néha. Normális lehet ez?
Nem tudom ugyanarról beszélünk-e,de az én kisfiamnál is volt ilyen.Hörgött-hörgött egyszercsak befulladt.Kikaptam a kiságyból és reggelig nem mertem visszatenni.Nyitott ablaknál aludtunk fotelban.
A doki adott rá kúpot,és azt mondta ilyenkor gyors segítség az:A mosdóba engedni a melegvizet és ahogy gőzöl fölétartani a gyerkőcöt.(Szerintem nálunk allergiás volt a penészre,de ez nem 100%)
Kérdezz meg másik orvost is ezzel kapcsolatban,hátha használhatóbbat mond.(Akár neten is kérhetsz véleményt szakértőtől.)
Nálunk is van ,hörög,de alváskor szépen veszi a levegőt.Nekem a gyerekorvos először a megfázásra fogta,most meg a szájpenészre hogy allergizálja.Ma megyek én is vele vissza,és ha nem csinál semmit,megyünk tovább.Én nem nyugszom bele.
Sztem te se tedd,nem tudom mennyire súlyos nálatok,én nagyon félek egy esetleges asztmától.
Mielőbbi jobbulást!
Mi 3 hósak vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!