Minden cumilánc jó minden játszócumira?
Dm-es cumiláncunk van, zsinóros nem láncos. Ez pl passzol a NUK cumihoz.
Pont most vettem egy 3-as NUK cumit és jó volt hozzá. Sőt, nem is csúszik ki belőle..
Kérdés, hogy NUK és NUK cumifej között van különbség?
Éjszakai nuk cumit vettem, annak nincs fogója, de láttam a rossmannba és a dmbe is olyat ami olyasmire jó, meg a dm-es cuminak sincs fogója azért is gondoltam hátha :) de akkor úgy gondolom érdemes megpróbálnom.
Akkor a dm-esből ami textilből való az egy próbát megér, ahogy itt írta valaki. Ha nem lesz végül jó akkor max veszek dm-es játszócumit hátha elfogadja a babám, annak is hasonló formája van mint a nuknak.
Előző vagyok.
Nekünk a NUK volt az első drágább cumink. Addig Dm és Müller saját márkásat vettünk és azok is nagyon jók voltak.
Egyszer nem volt jó a cumi, de az a forma miatt volt. Túl korán vettünk nem-laposítottat és nem tartotta a szájában. Később már az is jó volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!