Aprómagvas erdei gyümölcs 7 hónapos kortól?
Figyelt kérdés
1 éves lányomnak vettem Hamé erdeis bébidesszertet, mikor kibontottam, megdöbbenve néztem benne a sok pici magot, most akkor hogy is van ez?2010. máj. 29. 10:36
1/3 anonim válasza:
Én nem adtam neki ilyet. A védőnőm azt mondta, hogy két éves koráig hanyagoljuk az aprómagvas gyümölcsöket. Mivel ő a szakember, én megfogadtam a javaslatát. Sok helyen olvastam ugyanakkor, hogy ezekben nincs mag, meg olyan eljárással kezelték, hogy ártalmatlan, de én nem adtam neki.
2/3 anonim válasza:
Mi baja lenne a magoktól? Ha a gyümölcsre nem érzékeny,akkor a magra biztosan nem. Én már adtam a most egyévesnek friss szamócát,és nincs tőle semmi baja.A fiam viszont egyévesen még kiütést kapott tőle.
3/3 anonim válasza:
Nekem is azt mondták, hogy nem szabad 1 év alatt apró magvas gyümit adni. A barátnőm meg azt mondta, hogy az epren/szímócán kívül mindent adott neki 1 év alatt, az epret azért nem, mert szerinte az nagyon allergizálhat. Én hallgatok rá, egyébként egyáltalán nem szívbajos anyuka a barátnőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!