Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minden este ordít? Miért?

Minden este ordít? Miért?

Figyelt kérdés
2 hónapos kisfiam napközbe semmi baj nincs ,csak este de már lassan 2 hete ezt csinálja fürdetés után szopik büfizik és amint az ágyba teszem ordít .persze napközben is az ágyában alszik és nagyon szépen el altatja magát ,csak este csinálja ezt miért?????várom válaszaitokat
2008. okt. 21. 21:03
 1/4 anonim ***** válasza:
69%
Az én Kisfiam is ilyen volt....ne engedj a rendszerből.evés,böfi,kiságyban alvás.ez igy nagyon jó.Már annyi esze van hogy probálkozik.Még mást nem tud csak sírni ezért evvel fejezi ki a nem tetszését.A Fiam most 4,5 honapos és 1 honapja ügyesen elmozgolodik az ágyban amíg el nem alszik.Tényleg ne csinálj semmit máshogy mint eddig,mert meg fog alkudni a helyzettel és hétről hétne,sőt napról napra ügyesebb okosabb lesz és tudomásul fogja venni hogy Anya így akarja és ez neki is nagyon jo így.Én ebben az időben leraktam,5 perc sírás után felvettem,elmondtam neki hallkan hogy semmi baj,jo éjszakát kívántam neki,visszaraktam,megsimáztam és kijöttem.Ezt 5ször vagy még többször eljétszottam és egyszer csak "szótfogadott".A lényeg hogy nyugottságot árassz.Remélem tudtam segíteni.Sok boldog pillanatot kívánok nektek!!!!
2008. okt. 21. 21:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak este csinálja, nem lehet, hogy fél a sötétben? Van neki éjjeli fény? Nálunk is ez van, nehéz ügy, mert ha kislámpát kapcsolok, az meg zavarja. Vettem egy éjjeli fény dugót a konnektorba, azzal elvan.
2008. okt. 21. 21:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is fél.Ő még kicsi és szeretne érezni hogy a közelében vagy.9 hónapig együtt voltatok és ő ezt nem felejti el,azért sír mert nemérzi magát biztonságban.Nekem a kisleányom is ezt csinálta meg a kisfiam is.Azt csináltam hogy teljessen a kiágyát hozzátettem az enyémhez és megfogtam a kezét,pár perc elteltével elaludt.
2008. okt. 21. 21:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat . Igen van 1 kis éjjeli lámpa de azt nem kapcsolom le csak ha el aludt.Nagyon köszönöm.
2008. okt. 21. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!