Újszülöttnek milyen fürdetőt vegyünk?
Figyelt kérdés
Az orvosunk nagyon nem ajánlja a gyógyszertári fürdetőkrémet, szerinte ezeknek az ideje már lejárt.
Mindenképpen parabén- és színezékmentes terméket szeretnénk választani, a tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Babé, Hipp, Himalaya Herbals, esetleg DM-es, vagy Rossmann-os termékek?
Köszönöm.
2017. okt. 11. 14:05
1/14 anonim válasza:
mi a nivea-t használjuk újszülött kora óta, nagyon szeretjük.
2/14 anonim válasza:
Babé legjobb ilyen pici babának, koszmó elleni sampont is ajánlom, megelőzésre is kiváló és alapból is nagyon puha és selymes marad tőle a babahaj.
4/14 anonim válasza:
Az általad felsoroltaknál a gyógyszertári fürdető is jobb, legutóbb a zölddrogéria boltból rendeltem tusfürdőt, de rengeteg bioboltban vannak normális termékek. Törlőkendő szerintem fontosabb, hogy jó minöség legyen, abból nekünk a cot one vált be, így nem is kell popsikrémet használni.
5/14 anonim válasza:
Én Johnsonst vettem. Most 4,5 éves, még mindig ezt használjuk. A samponja is J&J.
Tudom, manapság divat szidni ezt a márkát, én teljesen elégedett vagyok vele. Pedig érzékeny bőrű.
6/14 anonim válasza:
Mi a chicco-t vettuk+0 hotol nagyon jok! Illetve a hippet es a nivea babyt alkalmazzuk immar 2 eve. Sose volt a borenek baja a kislanyomnak!:)
9/14 anonim válasza:
Egy éves koràig vegyszer nélkül fürdettük a kisfiunkat. Bár izzadós és sokat játszott szabadban, ez is elég volt. Volt aki megjegyezte, hogy milyen finom babaillata van a bőrének.
10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat.
(Nem tudom, ki pontoz le állandóan mindenkit, de én zöld kezet adtam.)
2017. okt. 11. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!