Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 23 fokban nem kevés ez éjszakára?

23 fokban nem kevés ez éjszakára?

Figyelt kérdés
Rövid újjú body, zokni, és egy rövid újjú vékony hálózsák.
2010. máj. 28. 21:04
 1/9 anonim ***** válasza:
En azert egy hosszu body-t adnek ra
2010. máj. 28. 21:14
 2/9 anonim ***** válasza:

Nalunk is 23 fok van es egy hosszu ujju bodyban alszik + egy rovidebb vekony nadragban. De en kiskoratol nem adok ra zoknit. Betekerom agy vekonyabb kettobe fogott pokroccal.

Most 16,5 honapos lany:)

2010. máj. 28. 21:17
 3/9 A kérdező kommentje:
ettől féltem. MOstmár nem tudom átcserélni a bodyt, a takarót pedig rögtön lerúgja. Remélem nem fog megfázni. :-(
2010. máj. 28. 21:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha a baba nem jelzi, hogy fázik, akkor teljesen jó neki. A lányom 16!! (nem írtam el, ennyi volt sajnos nálunk télen) fokban aludt hosszú ujjú bodyban, pamutrugiban és rajta volt takaró, amit mindig lerúgott. Sose fázott meg. Hálózsákot egy percig se tűrte, azonnal ordított, ha ráadtam.
2010. máj. 28. 21:32
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Ma cseréltem le a rugdalózót a rövid újjú bodyra. 16 fok? Hú az tényleg jó hideg, szerencse, hogy elkerültétek a megfázást. Remélem mi is megússzuk, holnap mindenképpen hosszút adok rá.
2010. máj. 28. 21:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Nálunk is 22-23 fok van, 8 hónapos a kisfiam, és ujjatlan vagy rövid ujjú body + talpas pamut rugi + vékony hálózsák van rajta.
2010. máj. 28. 21:47
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi neked is! Nálunk az kicsit sok lenne, akkor aludt így, amikor 20,5 fok volt éjszaka a szobájában.
2010. máj. 28. 21:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Nálunk is kb ilyen idő van, ha rövid ujjú body-t adok rá, akkor én vékony hosszú ujjú hálózsákot adok a tetejére. Ha hosszú ujjú body-t kap, akkor meg ujjatlan hálózsák van felül. Plusz vékony takaró. Zoknit én sem adok rá, a lábacskáit mindig csak a hálózsák és a takaró fedi.
2010. máj. 28. 22:02
 9/9 anonim ***** válasza:
1 éves a lányom, résnyire nyitott erkély ajtónál alszunk, rövidujjú body és hossz vastag naci van rajt, ha rugit, vagy pulcsit adok rá, tépi le magáról, a takarót lerúgja, ha betakarom melege van. ha neki így kényelmes, nem erőszakolhatom rá a plussz ruhát, mert abból nem lenne alvás
2010. máj. 29. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!